2024/05/14

 

Narstė socialinės sferos darbuotojų problemas

Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos ir Socialinių paslaugų priežiūros departamento specialistų mobili grupė Kupiškyje susitiko su Savivaldybės administracijos vaiko gerovės srities specialistais, įstaigų ir organizacijų atstovais.
Autorės nuotrauka

Po Lietuvą sukrėtusios Saviečių tragedijos, kai tėvas į šulinį įmetė du nepilnamečius savo vaikus, valdžia susirūpino rizikos šeimoms teikiamų socialinių paslaugų kokybe.

Viena iš to susirūpinimo apraiškų buvo mobilios Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos ir Socialinių paslaugų priežiūros departamento specialistų komandos apsilankymas mūsų rajone. Kupiškio kultūros centro vitražų salėje ji susitiko su Savivaldybės administracijos vaiko gerovės srities specialistais, įstaigų ir organizacijų atstovais, dirbančiais socialinės gerovės paslaugų srityje.

Šios mobiliosios grupės atstovė Regina Lincevičienė sakė, kad jų vizito tikslas – išsiaiškinti, kaip Kupiškio rajono savivaldybėje yra dirbama su socialinės rizikos šeimomis, kaip bendradarbiauja tarpusavyje įstaigos ir organizacijos spręsdamos opias šios srities problemas, kokias šio darbo spragas mato, o galbūt galėtų pasidalyti ir gerąja darbo patirtimi su kitais.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video