2024/05/18

 

Švietimo vadovas ketina palikti pareigas

Kupiškio rajono savivaldybės Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Rimantas Jocius teigė pareigas paliekantis dėl asmeninių priežasčių.
Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Kupiškio rajono savivaldybės administracija gavo prašymą šalių susitarimu atleisti iš pareigų ilgametį Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėją Rimantą Jocių. Pats darbuotojas tvirtina, kad tokį apsisprendimą lėmė asmeninės priežastys. Pašnekovas dar negarantuoja, kad paliks vedėjo pareigas – jo teigimu, visko dar gali nutikti.

Dėl asmeninių priežasčių

„Kupiškėnų mintis“ pasiekė informacija, kad savo pareigas ketina palikti Kupiškio rajono savivaldybės Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėjas R. Jocius. Nors jo prašymas atleisti iš darbo pateiktas anksčiau nei prieš savaitę, ši naujiena, ko gero, neturėjo būti vieša.
Klausimą apie išėjimo priežastis gavęs R. Jocius itin sutriko.

„Kas jums pateikė tokią informaciją. Dar niekas neaišku – gyvenime visko būna. Kai bus paskutinė darbo diena, tada bus ir patvirtinta žinia“, – sakė skyriaus vedėjas.
Netikėtai užkluptas pašnekovas sunkiai vardijo, kodėl priimtas toks sprendimas. Vedėjas patvirtino, kad tai įvyko dėl asmeninių priežasčių, ir darbo sąlygos ar nauja valdžia esą dėl to nekaltos.

„Kol kas nesu atleistas. Su vadovais apie tai buvo šnekėta. Nenorėčiau apie tai garsiai kalbėti – dar yra nepadarytų darbų, planų“, – kalbėjo R. Jocius.
Kur dirbs palikęs Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėjo pareigas, pašnekovas taip pat pasakyti dar negalėjo.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video