2024/05/18

 

Ūkio skyriui vadovaus alizavietis

Ūkio skyriui ėmė vadovauti naujas Savivaldybės darbuotojas Erminijus Stankus.  
Autorės nuotrauka

Nuo rugpjūčio 11 d. Kupiškio rajono savivaldybės administracijos Ūkio skyriaus vedėjo pareigas pradėjo eiti 57 m. Erminijus Stankus. Jis pakeitė į pensiją išėjusį nuo 1995 metų šiame skyriuje dirbusį ir ilgus metus jam vadovavusį Edvardą Kareivą. Socialdemokratų partijos narys E. Stankus buvo vienintelis pretendentas skelbtame konkurse šioms pareigoms eiti.

Pirmą kartą nepasisekė

Pernai jis dalyvavo konkurse Alizavos seniūnijos seniūno pareigoms eiti, tačiau jo nelaimėjo. „Viskas nuo jo ir prasidėjo. Dalyvaudamas šiame konkurse užsiregistravau Valstybės tarnybos departamente, išlaikiau bendrųjų gebėjimų, vadovavimo egzaminus, todėl dabar jų perlaikyti nebereikėjo. Departamentas nuolat informuoja apie vykstančius konkursus, atėjo žinia apie tai, kad skelbiamas konkursas Ūkio skyriaus vedėjo pareigoms, nusiunčiau dokumentus“, – kalbėjo E. Stankus. Vėliau laukė testas, pokalbis Savivaldybėje. Jis pretendentui buvo sėkmingas.

„Matau, kad naujoji valdžia kažką daro, dirba, aš taip pat noriu prisidėti. Šią sritį išmanau, todėl ir ryžausi eiti šias pareigas, o kaip seksis – pamatysime“, – kalbėjo naujasis Ūkio skyriaus vedėjas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video