2024/05/19

 

Už rajono pinigus padėjo pasigražinti

Kupiškio rajono savivaldybė parėmė privatų verslą. Siuvyklos „Lelija“ pastatui dažyti skirta 36 tūkst. eurų iš rajono biudžeto.
Autorės nuotrauka

„Pusiau lupta, pusiau skusta“, – taip kupiškėnai juokiasi iš siuvyklos „Lelija“ renovacijos, kurios metu perdažyta tik pusė pastato fasado. Kai rajono Tarybos nariai suprato, kad šis darbas atliktas prisidedant ir rajono biudžeto lėšomis, niekam juokinga nebebuvo. Siuvyklos remontui Savivaldybė jau skyrė 36 tūkst. eurų. O neperdažyta dar viena pastato pusė…

Kupiškio rajono tarybai reikėjo dar kartą didinti Kupiškio rajono savivaldybės 2015 metų biudžeto asignavimus bendrosioms reikmėms. Tam daugiau nei 56 tūkst. eurų paimta iš kompensacinių Europos Sąjungos finansinės paramos lėšų.

1 000 eurų bus skirta Alizavos pagrindinės mokyklos grindims sutvarkyti. Jos, pasak specialistų, jau kelia pavojų įstaigos bendruomenei.

Tarybos sprendimu 850 eurų skirta Kupiškio etnografijos muziejaus einamajam remontui. Taip pat 475 eurai bus skirti Šv. Kazimiero vaikų globos namams ilgalaikio materialiojo turto einamajam remontui ir t. t.

Tačiau labiausiai politikams užkliuvo 36 tūkst. eurų parama bendrovės „Lelija“ pastato remontui.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video