2024/04/29

 

Savivaldybėje jau dirba antroji teisininkė

Kupiškėnė Jovita Bakanaitė – antroji Kupiškio r. savivaldybės teisininkė.
Autorės nuotrauka

Kupiškio rajono savivaldybėje nuo liepos 21 d. jau dirba dvi teisininkės. Kaip ir buvo žurnalistams prasitaręs Savivaldybės administracijos direktorius Marius Mališauskas, antroji šios srities specialistė – kupiškėnė.

Su Jovita Bakanaite, kilusia iš žinomos rajone miškininkų Bakanų giminės, pasikalbėjome Savivaldybėje pirmąją jos darbo dieną. Naująją darbuotoją pristatė administracijos direktorius. Pasak jo, buvo gautas J. Bakanaitės, valstybės karjeros tarnautojos prašymas perkelti ją dirbti čia iš Utenos rajono savivaldybės. Atsiradus tokiai galimybei, taip ir padaryta. Valstybės tarnybos įstatymas numato, kad valstybės karjeros tarnautojai tarnybos kaitumo būdu gali būti perkelti dirbti iš vienos valstybinės institucijos į kitą.

„J. Bakanaitė yra teisės magistrė, studijas baigusi Vilniaus universitete. Jos veiklos sritis bus viešųjų pirkimų teisinis koordinavimas, Savivaldybės darbuotojų priėmimo, atleidimo reikalai, visa Savivaldybės administracijos teisinė bazė“, – sakė M. Mališauskas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video