2024/04/23

 

Antrajame mero rinkimų ture – triuškinanti Dainiaus Bardausko pergalė

Nauju Kupiškio rajono savivaldybės meru tapo konservatorių lyderis Dainius Bardauskas.
Autorės nuotrauka

Merą kupiškėnams išsirinkti pavyko antrajame mero rinkimų ture. Kovo 15 d. dėl rajono vadovo kėdės susirungė du daugiausia balsų pirmajame ture surinkę kandidatai – Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąjungos atstovas Dainius Bardauskas ir Valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas Jonas Jarutis. Triuškinamu rezultatu, surinkęs 72,39 proc. rinkėjų balsų, rinkimus laimėjo konservatorius Dainius Bardauskas. Jonui Jaručiui rinkėjai skyrė vos 27,61 proc. savo balsų.

Konservatoriai pergale neabejojo

Balsavimo apylinkėms 20 valandą užvėrus duris, „Kupiškėnų mintys“ aplankė dvi rinkimų rezultatų laukiančias partijas. Šįkart tiek konservatoriai, tiek Valstiečių ir žaliųjų sąjungos nariai pasirinko kuklesnę vietą ir naujausių žinių iš rinkimų apylinkių lūkuriavo ne kavinėse, prie vaišėmis nukrautų stalų, bet savo skyrių būstinėse. Abi jos įsikūrusios Žemės ūkio skyriaus pastate.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų rajono skyriaus nariai čia sugužėjo gana negausiai – rinkimų rezultatų laukė ir juos fiksavo trys partijos nariai, tačiau buvo juntama pakili nuotaika. „Prognozuoju, kad mes laimėsime“, – tvirtino Jonas Matulionis. Dėl partijos kolegos pergalės tikra buvo ir Daiva Kytrienė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurga BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video