2024/06/26

 

DAUGIABUČIŲ NAMŲ RENOVACIJA PAJUDĖJO

Asociatyvi nuotrauka iš redakcijos archyvo

Daugiabučių namų, kurie pateko į renovacijos 9-ąjį etapą, gyventojai nerimauja. Kalbėta, kad pavasarį prie namų turėtų stovėti pastoliai, tačiau nieko panašaus nematyti.

Pasidomėjome, kada pajudės šių daugiabučių namų renovacija mieste ir rajone.

Jurga BANIONIENĖ

Į 9-ą daugiabučių namų renovacijos etapą įtraukta 12 namų: 10 Kupiškio mieste, 1 namas Noriūnuose ir 1 namas Šepetoje.

Bus atnaujinami šie daugiabučiai namai: Kapų g. 64, P. Matulionio g. 53, Vytauto g. 49, Krantinės g. 4, K. Šimonio g. 3, K. Šimonio g. 8, S. Dariaus ir S. Girėno g. 1A, Vilniaus g. 34, Taikos g. 2, P. Mažylio g. 22 Kupiškyje ir Melioratorių g. 13 Noriūnuose, Liepų g. 10 Šepetoje.

UAB „Kupiškio komunalininkas“ direktorius Vingaudas Šarmaitis pakomentavo, kad jau įvyko 10 namų projektavimo ir rangos darbų konkursai.

Plačiau skaitykite birželio 18 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Renovacijos reikalus palikite tvarkyti linutei , tai bus kaip sviestu patepta 🙂

  • TAI MES MATULIONIO 53 NAME JAU DAUG METŲ ŠALAME,PER ŠALČIUS ŽIEMĄ KAMBARĮ RYTAIS*5 PAKŪRENUS VOS IKI 15 DATRAUKIA,O RENOVACIJOS NEAIŠKU KADA SULAUKSIME

  • Kuo ilgiau delsite, tuo daugiau mokėsite. Ir neklausykite ką kalba viskuo nepatenkinti ir visur matantys tik negatyvą.

    • Gyvenu renovuotame name, šildymo išlaidos sumažėjo apie 40 proc., palyginus su iki renovacijos buvusiomis išlaidomis. Kas mėnesį, ištisus metus moku virš 100 eurų už renovaciją. Skaičiuokite kaip norite, man neapsimoka renovacija. Kaštai labai jau viršija naudą. Nors paraėjo tik keli metai po renovacijos, statybinis brokas jau lenda. Atsakomybė agitatoriams ir balsavusiems už renovaciją. Ačiū, bobutės. Ir dar, reikalaukite iš administratoriaus kuo smulkesnės darbų apskaitos, nes patikėkite, priskaičiuoja to ko nebuvo padaryta. Pati su tuo susiduriau.

  • Pasidomėkit kiek namų laimėjo vienas rangovas ir kaip vyksta jo vykdoma renovacija Utenoje. Užuojauta kupiškėnams.

  • Didžioji dalis balsuojančių už renovaciją nemokės už renovaciją iš savo kišenės, nors jų balsai oho kaip garsiai skamba per susirinkimus.

  • Renovacija naudinga. Tik ne už ją mokantiems gyventojams.

    • Tai ir sėdėk kiauroj gryčioj su striuke ir kepure :DDD

      • Gyvenu renovuotame name. Moku skaičiuoti, tad žinau ką rašau. Gyventojui (mokančiam be jokių kompensacijų ar lengvatų) renovacija gyvam esant neatsipirks.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video