2024/06/26

 

SAVIVALDYBĖJE SUFORMUOTAS NAUJAS SKYRIUS

Dalės Virbickienės nuotrauka

Kupiškio rajono savivaldybės administracijos struktūroje nuo birželio 1 dienos yra pasikeitimų. Atsirado naujas Turto ir viešosios tvarkos skyrius. Dabar bus 13 skyrių. Dar yra penkios atskiros pareigybės, nepriskirtos nė vienam skyriui.

Ne visi Savivaldybės administracijos skyriai turi vedėjus. Taip pat yra laisvos dvi jokiam skyriui nepriskirtos pareigybės.

Savivaldybės administracijos paprašėme pakomentuoti, kodėl prireikė naujo skyriaus. Ar dėl to padidėjo darbuotojų skaičius? Ar dar ilgai kai kurie skyriai neturės vedėjų?

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Kupiškio rajono savivaldybės administracijos direktorius Arūnas Valintėlis raštu pakomentavo, kad nuo 2024 metų birželio 1 dienos yra pasikeitimų Savivaldybės administracijos struktūroje, įsteigtas naujas – Turto ir viešosios tvarkos skyrius.

Plačiau skaitykite birželio 18 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kažkam labai reikia darbo vietų – BUS 😉 Ir gerai , visada bus lygesnių už lygiuosius , pažįstamų, kaimynų, giminaičių … Darbo visada ieškos kokia nors “ mano tėvo krikštotėvo pusbrolio kumela “ 😉 Ir tada gali konkursus „laimėt“ ne specialistai , seniai nebe dirbantys pensininkai , kad pridengt vakuojančią vietą , kol atvyks „reikalingas“ žmogus( nors ir ne specialistas) iš užsienio , kito miesto ir t.t. Šitaip vyksta puikiosios J. T. vadovaujamam sektoriuje , o konkrečiau rajono švietimo įstaigose .

  • Dabartinis meras, tai tiesiog, neveiksnus pencininkas, kuris tam kupišky net nebūna, o visa savivaldybė baigia išnaglėt su savo oriniais niekiniais etatais.

  • Nu na, tikriausiai juokaujat. Pažiūrėjau, apskaitos skyriui oficialiai dirba 9 specialistės, 999999! Tai, ką, jos rankytėmis darbuojasi? Excelio nemoka įsijungt? Bl, rimčiausioj įmonėj tiek nėra, o čia ant mažo Kupiškio. Kituose skyriuose irgi panašu. Turtingas tas Kupiškis, kad gali sau leist dar daugiau veltėdžių turėt.

  • To Na ką čia paistai … konkursai ….? Kur viskas užsakyta ir sėdi savivaldybės budelis M. Cha , Cha cha

  • Noriu būti skyrių skyriniku. O jei rimtai, tai kokon skylėn mes krentame, Dalinamės neuždirbtus pinigus. Kas bus toliau?

  • Taigi taigi kaipgis reikia posto dar vienam ( vienai) , kur gi dejonės , opozicijos konvulsijos kaip būdavo prieš keletą metų ? Dabar viskas gerai , kad ir kokią nesąmonę viadukas su savo klusnumas darytų , kur didžiojo ūkininko komentarai ? Nusilpo ar viskam pritaria , o gal irgi galimai nupirktas kaip žalieji gandriukai konseviukai liberiukai?

  • Rajonas kiekvienais metais traukiasi, žmonių mažėja, bet biurokratinis aparatas didėja. Tik nesenai paskelbė kad vienai savivaldybės įmonei dėl keleto gėlių vazonu pastatymo prireikė įsteigti etata, dabar savivaldybei net viso skyriaus prireikė.kazkokie keistoki dalykai dedasi.

  • Tik nepamažnti vadovų

  • Šaunuoliai, kuo daugiau skyrių ir pareigybių, tuo daugiau betvarkės.

  • Koks imperatorius jums čia, imperatorius nesenai išvirto iš posto , savų niekas čia ne tupdo eikit į konkursus ir bandykit laimę neskirstom kaip anksčiau čia baltas čia žalias visi lygus

    • Aiškiai ryškiai ne Kupiškyje gyvenat, jei nematot ir nežinot. Atsimerkit. Praktiškai prieš visus svarbesnius konkursus pasiunčiamas klapčiukas, kuris ir paaiškina kas turi laimėti.

  • Reikia dar mažiausiai 2-jų skyrių, kad visus artimus imperatoriui (t. y. merui) šiltai sutupdyti.

    • O tai skyrių skyriaus nebus?

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video