2024/06/18

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 15 D.

Pixabay nuotrauka

Birželio 15-oji – Alytaus miesto diena; Okupacijos ir genocido diena; Pasaulinė kovos prieš blogą elgesį su pagyvenusiais žmonėmis diena.

AVINAS. Jeigu ką tik neprisidarėte problemų, tai ši diena turėtų būti palanki įvairioms veikloms, konkursams, pramogoms, susitikimams. Ypač svarbu pakankamai dėmesio skirti antrajai pusei, šeimos nariams.

JAUTIS. Turėsite ką veikti, jeigu namuose yra augintinių arba asmenų, kurių sveikata, išvaizda, higiena ar garderobu tenka pasirūpinti jums. Beje, gali kilti ūpas įsigyti dar vieną augintinį arba priežiūros aksesuarų jau turimam šeimos numylėtiniui.

DVYNIAI. Jeigu išvengsite konfliktų, jums pavyks maloniai atsipalaiduoti. Regis, mielai šią dieną skirsite vaikams, mylimam žmogui, kūrybai, šou renginiui, susitikimui su patinkančiu asmeniu ar pan.

VĖŽYS. Jeigu jūs ir šeimos nariai esate sveiki, tuomet turbūt išsiruošite į kaimą, sodybą. Likę namuose irgi nenuobodžiautumėte, nes nestokosite ūpo krapštytis buityje, eksperimentuoti virtuvėje.

LIŪTAS. Regis, nerimausite dėl pažįstamų žmonių, pakliuvusių į bėdą. Visgi ši diena žada malonių akimirkų, flirto, komplimentų, o galbūt ir neįprastą nuotykį.

MERGELĖ. Ši diena bus nebloga. Užsiimkite tuo, kas jums aktualu ir patinka. Regis, veikla sodyboje, gamtoje bus geriausias pasirinkimas. Jeigu domitės nekilnojamojo turto rinka, daug laiko skirsite šioms sritims.

SVARSTYKLĖS. Būsite nusiteikę bendrauti ir įsiklausyti į pašnekovų žodžius. Jausite ir jų emocijas, kurių paisymas užtikrins, kad bendravimas būtų draugiškas ir kokybiškas. Kiekvienas turi teisę turėti savo nuomonę.

SKORPIONAS. Rinkitės ramią aplinką bei užsiėmimus, nereikalaujančius daug energijos, apsukrumo ar praktiškumo. Veikiausiai gerai jausitės užsiėmę menine kūryba, puoselėdami aplinką ir sveikatą.

ŠAULYS. Pažįstamų ir draugų dėmesio padaugės. Galite sulaukti komplimentų dėl savo išvaizdos ar kitų privalumų. Visgi ne visiems aplinkiniams šiandien seksis, todėl išlikite empatiški ir supratingi.

OŽIARAGIS. Regis, nelabai savaitgališkai leisite laiką. Galbūt jums reikia parengti kokį nors darbą, pranešimą, pasiruošti atsiskaitymams. O gal ramybės tiesiog neduos mintys apie darbą, politiką, atsakomybę.

VANDENIS. Seksis mokytis, rašyti publikacijas, rinkti informaciją, naršyti internete. Galbūt išsispręs nebaigti reikalai su nepažįstamais žmonėmis. Galite sulaukti svečio iš toli.

ŽUVYS. Šiandien jūsų arba antrosios pusės piniginę gali paploninti noras išlaidauti vasariškiems malonumams, apdarams, aksesuarams, artimųjų poreikiams.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video