2024/04/30

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 30 D.

Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

Balandžio 30-oji – Valpurgijos naktis; Tarptautinė džiazo diena; Geologų diena; Pasaulinė gyvybės diena; Pasaulinė susigiminiavusių miestų diena; Pinhole fotografijos diena.

AVINAS. Diena gana palanki tvarkai įvesti buityje ar sodyboje, gyvenimo būdui bei mitybai koreguoti. Tik svarbu nepervargti ir vengti alergenų bei rizikingų eksperimentų.

JAUTIS. Gali būti, kad kažką svarbaus praneš kaimynai, giminaičiai arba draugai. Rūpesčių gali sukelti vaikai, mylimas žmogus. Pravartu kartu su jais planuoti tiek bendrą laisvalaikį, tiek šeimos biudžetą.

DVYNIAI. Būsite neramūs ir emocionalūs, todėl galite lengvai prarasti savitvardą. Dėl to kentės artimiausi žmonės. Galvokite, ką sakote, ir būkite dėmesingesni. Atsargiai elkitės su technika, kelyje.

VĖŽYS. Aplinkinius gali stebinti didelis jūsų aktyvumas, noras pasireikšti bei skatinti kitus. Regis, bus progų susitikti su draugais, giminaičiais ir kartu pasilinksminti ar pasportuoti.

LIŪTAS. Šiandien gali sustiprėti ūpas apsipirkti, kažką įsigyti kreditan, domėtis nekilnojamuoju turtu. Jei visgi norite pataupyti, toliau laikykitės nuo išlaidauti skatinančių vietų ir nenaršykite internete.

MERGELĖ. Rytinis tingulys veikiausiai kiek užsitęs, o per tą laiką gali pasitaikyti pasisvaidymų nedraugiškomis replikomis su šalia esančiais. Vietoj žodžių mūšių sveikiau būtų rinktis sportą ar kūrybinę veiklą. 

SVARSTYKLĖS. Pagal galimybes šiandien dažniau pabūkite vieni su savo mintimis, nesiblaškykite, neverskite savęs įtemptai bendrauti. Pravartu susilaikyti nuo gandų platinimo, svetimų paslapčių viešinimo.

SKORPIONAS. Tikėtina, kad užsimegs ryšys su dominančiu asmeniu. Būtų šaunu, jei paremtumėte bendraminčius, prisidėtumėte prie bendro tikslo, užuot paisę tik savo asmeninės vizijos.

ŠAULYS. Pasistenkite elgtis ir reikštis subtiliau, nes lengvai galite įžeisti kitų žmonių jausmus, neteisingai įvertinti jų ketinimus. Nervinė įtampa dings, kai atliksite tai, ką suplanavote.

OŽIARAGIS. Regis, šiandien savaime vyks tai, kas turi vykti. Tačiau jei esate kelionėje ar toli nuo namų, situacija bus mažiau prognozuojama. Patirti įspūdžiai ilgai neišblės.

VANDENIS. Gali būti, kad noras papildyti piniginę ar gauti kitokios naudos skatins pamiršti savaitgalio džiaugsmus ir griebtis veiklos. O jeigu jau sutaupėte reikiamą sumą, galite ją panaudoti pagal paskirtį.

ŽUVYS. Regis, suplanavote dieną taip, kad nepristigtų laiko sportui ar kitiems mėgstamiems užsiėmimams. Visgi kai kuriuos planus teks pakoreguoti, t. y. paderinti su artimaisiais, partneriu. Nesipiktinkite, nes tai išeis į gera.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video