2024/09/19

 

KAIP STILINGAI ATNAUJINTI NAMŲ INTERJERĄ?

Imdeco.lt nuotrauka

Nėra nieko maloniau, nei grįžti į jaukius ir gražius namus, o ant stalo visada rasti žydinčias gėles. Kaip ir kuo dekoruoti erdves, kad vaizdas džiugintų ir nereikėtų išleisti krūvos pinigų? Straipsnyje pristatysime, koks namų dekoras bus vėl aktualus šiais metais ir kaip jį panaudoti atnaujinant savo namus, neišleidžiant daug pinigų. 

1. Minkštos dekoracijos

Viskas, kas minkšta ir švelnu, dažniausiai asocijuojasi su jaukumu ir patogumu. Naudojant pagalvėles, sofų užtiesalus ir kilimus galima sukurti ir papildyti interjerą įdomesniais ir ryškesniais akcentais. Jei atsibodo sena sofa svetainėje, neprivaloma jos keisti nauja, nes tokios išlaidos dažniausiai nebūna „malonios“. Puikus būdas atnaujinti sofą – pasirinkti keletą naujų pagalvėlių, kurios tiktų prie esamo interjero.

2. Visada žydintys namai

Gėlės ne tik puiki interjero puošmena, tačiau ir namams suteikia papildomų spalvų bei gyvybės. Skintos gėlės džiugina trumpai, o augalams vazonuose reikia papildomo dėmesio ir neretai jie būna pamiršti. Siūlome puikų problemos sprendimą, kuris leis atnaujinti namų interjerą ir suteikti jam daugiau gyvybės. Tikroviškos dirbtinės gėlės yra ilgaamžės, tad vieną kartą įsigijus patinkančias, jomis mėgausitės ne vienerius metus. Pasitelkę savo kūrybiškumą, kurkite įvairias gėlių kompozicijas pagal sezoną ar nuotaiką. Improvizuokite ir atnaujinkite namus pavasariui.

3. Daugiau šviesos

Šviesa visada asocijuojasi su gerumu, jaukumu, maloniais potyriais. Atnaujinant namus reikėtų nepamiršti, kad žvakės ir žvakidės yra ne tik puiki interjero detalė. Tamsiu paros metu jos tampa papildomu šviesos šaltiniu, kuris leidžia sukurti malonią atmosferą. Taip pat, galite rinktis ne paprastas, o kvepiančias žvakes. Jos ne tik suteiks jaukumo, bet ir papildys namus subtiliais, jums patinkančiais kvapais. Be žvakių dar galite rinktis LED girliandas. Jos puikiai apšviečia patalpą ir suteikia maksimalų jaukumą. Nors dar yra galvojančių, kad tokios lemputės tinkamos tik Kalėdoms ir kitoms žiemos šventėms, vis dažniau galime pamatyti, kad jos naudojamos visus metus – tiek lauke, tiek patalpose.

Gyvenamosios erdvės atnaujinimas neturėtų kelti streso ar būti labai brangus. Užtenka pakeisti vos keletą interjero detalių ir į savo namus pradėsime žvelgti naujomis akimis. Tad siūlome pasitikti pavasarį su naujomis spalvomis ir stilingais aksesuarais.

Imdeco.lt inf.

Užs. Nr. 306

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video