2024/06/18

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 6 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Diena bus kupina įvairių reikalų. Juos reikės padaryti vienu metu ir dar spėti pasikalbėti su nemažai žmonių. Lengva bus suklysti ar savo komentarais sukelti priešiškumą. Nederėtų užsispirti ir ginčytis.

JAUTIS. Jausite interesą pradėti ką nors nauja, ypač jei tai susiję su verslu, statybomis, remontu ar kt. Prieš naujoves iki popietės šį tą pravartu užbaigti, sutvarkyti materialinius, piniginius reikalus.

DVYNIAI.Daug emocijų, bet ne mažiau ir veiksmo. Beveik visus užbaigiamuosius darbus nuveiksite be atokvėpio. Svarbu, kad teisingai suvoktumėte savo naujus siekius bei troškimus, nes jie gali imti pildytis.

VĖŽYS. Būti aktyviems jums šiandien trukdys tam tikras išsiblaškymas, užsisvajojimas, galbūt susijęs su menu ar įsigilinimu į mokslo reikalus. Tačiau kitus galite nustebinti savo intuicija, kūrybingumu.

LIŪTAS. Jeigu dėl kažko seniai tariatės, kalbatės su kitais žmonėmis ir nepriimate galutinio sprendimo, pravartu tai pagaliau padaryti. Bendraukite lengvai, be pretenzijų ir senų žaizdų aitrinimo.

MERGELĖ. Šiandien pajusite didelę atsakomybę už anksčiau prisiimtus įsipareigojimus, duotus pažadus. Popiet prasidės mėnulio jaunaties fazė, todėl prieš ją svarbu užbaigti skubius reikalus, derybas ir pan.

SVARSTYKLĖS. Galite gauti lauktą žinią arba kompetentingas asmuo suteiks informacijos apie jus dominantį reikalą. Popiet prasideda mėnulio jaunaties fazė, o tai reiškia, kad nauji siekiai ir planai jau artėja prie starto linijos.

SKORPIONAS. Regis, stengsitės išspręsti verslo ar partnerystės santykių dilemą. Galite patirti gundymus meile arba pinigais.Atsargiai – neapgalvoti sprendimai retai kada būna teisingi. Labai padės psichologinė įžvalga ir intuicija.

ŠAULYS. Būsite jautrūs, emociškai pažeidžiami ir pavydūs. Gali kilti įtarimų dėl artimo žmogaus elgesio motyvų. Visgi viskas turėtų pakrypti į gerą. Jeigu nenorite nieko užgauti, venkite kritikuoti ir kaltinti.

OŽIARAGIS. Kad ir be didelio noro ar svajodami apie malonesnius užsiėmimus, vis dėlto pareigingai vykdysite tai, kas darbe būtina ir užsibrėžta. Tam raginsite ir kitus.Kai ką išties labai svarbu užbaigti iki šios popietės.

VANDENIS. Šiandien būsite linkę vadovautis jausmais, veržtis į tai, kas malonu ir gražu.Pravartu lavinti kūrybinius sugebėjimus bei tinkamai ugdyti vaikus. Tiems, kuriems meilė šildo širdį, nereikės sukti galvos, iš kur pasisemti energijos.

ŽUVYS. Diena turėtų būti buitiška. Su artimiausiais žmonėmis galite būti atviri bei tikėtis jų supratingumo ir nuoširdumo. Deja, vakare galimas nemalonus įvykis ar pokalbis su pagyvenusiu asmeniu. Pasistenkite švelninti situaciją, nes šaltumas viską sugadins.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video