2024/04/28

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 17 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandien būsite draugiški, veršitės bendrauti, svečiuotis, kelti savo kultūrinį lygį ir pan. Pasirinktas renginys nenuvils. Visgi iš kitų žmonių bei siūlomų atrakcijų daug gėrio ir naudos nesitikėkite. Saugokite piniginę.

JAUTIS. Veikiausiai be skubos, natūraliai pasiruošite rytdienos darbams. Galbūt stipriai padirbėsite su informacija, kad rytoj sužibėtumėte žiniomis ir iškalba. Tai turėtų pavykti.

DVYNIAI. Galimi susitikimai su įžymybėmis, įtakingais veikėjais, užsieniečiais. Galbūt kils noras demonstruoti savo erudiciją, iškalbą. Jūsų populiarumą stipriai lems akiračio platumas.

VĖŽYS. Tikėtinos finansinės problemos. Galbūt paaiškės, kad per daug sau leidote ir dabar yra dėl ko nerimauti. Galbūt teks sukti galvą, kaip grąžinti ar atsiimti skolas, sumokėti įmokas.

LIŪTAS. Regis, mėginsite suvokti savo ir partnerio jausmus, suderinti norus ir planus. Galbūt ieškosite realių galimybių susitikti su asmeniu, kuris galėtų tarpininkauti ar pakonsultuoti, paremti aktualiu jums klausimu.

MERGELĖ. Ši diena nepalanki sveikatai. Jeigu pakankamai ilsėsitės, neieškosite abejotinų nuotykių, nerizikuosite, tuomet išvengsite rimtų problemų. Venkite svaigalų.

SVARSTYKLĖS. Šiandien galite gauti viliojamų pasiūlymų. Regis, daug dėmesio skirsite vaikams ir mylimam žmogui. Pasisaugokite infekcijų ir nežiopsokite kelyje.

SKORPIONAS. Šiandien mielai leisite laiką namuose su artimiausiais žmonėmis. Pravartu parodyti dėmesį ir giminaičiams, kai kuriems draugams, atsakyti į laiškus, žinutes.

ŠAULYS. Šiandien jus įtrauks informacinės erdvės, daug kas domins. Neliksite abejingi ir reklamos vilionėms. Jeigu aktualu, jums gali pavykti rimtai pasimokyti.

OŽIARAGIS. Šiandieną jus domins prekės, paslaugos, susijusios su artėjančiomis šventėmis, vaikais. Tikėtini sėkmingi pasirinkimai, netuščios išlaidos ar netgi neblogi pasipelnymai.

VANDENIS. Nelabai savaitgališkas sekmadienis. Regis, teks atlikti pareigas, susijusias su giminaičiais, šeimos nariais, labiau pasirūpinti savo ar kito žmogaus sveikata arba materialine situacija.

ŽUVYS. Regis, pasireikš stiprios nuojautos, meniniai sugebėjimai, stebinsite aplinkinius savo keistenybėmis. Deja, galite pajusti neįveikiamą potraukį svaigalams. Verčiau užsiimkite dvasinėmis praktikomis arba kūrybine veikla.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video