2024/04/28

 

KVIEČIAME PALAIKYTI KUPIŠKĖNŲ INICIATYVAS PROJEKTE „LIETUVOS GALIA“

Rugsėjo 18 d. startavo Prezidento inicijuoto projekto „Lietuvos galia“ apdovanojimų konkurso viešas balsavimas, kurio metu Lietuvos žmonės kviečiami išreikšti savo pilietinę valią balsuojant už, jų manymu, labiausiai nusipelniusias projekto iniciatyvas „Stiprios“, „Teisingos“, „Žalios“ ir „Inovatyvios“ Lietuvos kategorijose.

„Lietuvos galia“ – tai Lietuvos Respublikos Prezidento Gitano Nausėdos iniciatyva, kuri skatina pilietiškumą, bendruomeniškumą ir savanorystę. Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarija kviečia savivaldybės gyventojus apsilankyti svetainėje www.lietuvosgalia.lt

Šalies vadovo teigimu, savanorystę ir bendruomenių sutelktumą skatinantis projektas „Lietuvos galia“ padėjo atrasti tikrus šalies šviesulius – susitelkusias bendruomenes ir šaunius žmones, kurie savo pastangomis kuria ir augina Lietuvą.

Iniciatyvai „Lietuvos galia“ pristatytos ir trys kupiškėnų iniciatyvos: pilietinio ugdymo projektas „Trispalvė vasara“, „ŠIMONIŲ MIESTELIS-ŽIEDŲ SODELIS“ ir „Brolių medus“: edukacijos apie bitininkystę ir draugiškas bites.

Palaikyti kupiškėnų iniciatyvas ir atiduoti savo balsą galite čia.

Konkurso nugalėtojai bus renkami dviem etapais – viešu balsavimu ir komisijos vertinimu. Piliečiai už labiausiai patikusias iniciatyvas bus kviečiami balsuoti iki spalio 18 d.

15 daugiausiai balsų surinkusių iniciatyvų iš kiekvienos kategorijos (viso 60 iniciatyvų) bus pateiktos kompetentingai komisijai svarstyti. Įvairių sričių ekspertų komisija išrinks 20 šių metų konkurso laureatų, kurie bus apdovanoti iškilmingos ceremonijos metu gruodžio 9 dieną.

Kupiškio rajono savivaldybės inf.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video