2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 24 D.

Unsplash nuotrauka

Rugpjūčio 24-oji – Šv. Baltramiejus, Gandrų išskridimo diena; Ukrainos nepriklausomybės diena.

AVINAS. Šiandien stengsitės daug suspėti ir jums gali pavykti, nepaisant kylančių sunkumų. Ryžtas, darbštumas, optimizmas griaus kalnus. Visgi nepamirškite ir savo sveikatos. 

JAUTIS. Situacija susiklostys palankiau, jeigu būsite pakankamai kompetentingi, korektiški. Nepasiduokite išlaidavimo manijai. Vilios sportas, turizmas, aktyvūs renginiai.

DVYNIAI. Neskubinkite įvykių, jeigu nenorite pasekmių. Tikėtini bendravimo nesklandumai, ypač jei pašnekovai pasirodys užsispyrę, konservatyvūs. Nenumokite ranka į teisinius nesklandumus, nes galite patirti nemalonumų.

VĖŽYS. Šiandien galite daug nuveikti. Tačiau kai kurie reikalai gali atsukti neigiamą pusę. Galbūt stengsitės pakeisti kitų mąstyseną, ieškosite objektyviai suvokiamos teisybės.

LIŪTAS. Šiandien pasitaikys ir šilto, ir šalto. Jeigu iš ryto nesutvarkysite kai kurių šeiminių problemų, tuomet po vidurdienio gali kilti rūpesčių, susijusių su vaikais ar kt. Bus pagunda išlaidauti, bet reikia įvertinti perkamo daikto kokybę.

MERGELĖ. Rytas palankus įvairioms aktyvioms veikloms. Regis, puikiai suksitės srityse, susijusiose su technika, sportu, turizmu, vaikais. Visgi problemų gali kilti dėl nuovargio arba vyresnio amžiaus žmonių reiškiamo nepasitenkinimo.

SVARSTYKLĖS. Nusimato daug informacijos ir toje gausybėje bus nelengva susigaudyti. Tikrinkite faktus, nes ne viskas atitiks tiesą. Vakare nedžiugins savijauta.

SKORPIONAS. Regis, negailėsite pastangų, jeigu norite užsidirbti pinigų arba rasti geresnį darbą, dėmesio vertų bendradarbių ar rėmėjų. Labiau rūpinkitės vaikų poreikiais bei elgesiu.

ŠAULYS. Jums gali pristigti racionalaus požiūrio, sugebėjimo realiai įvertinti savo galimybes, o tai reikštų įvairius nesklandumus. Net nepastebėdami galite privelti klaidų. Gali atsitikti ir taip, kad į tas klaidas tyčia kas nors stumtelės.

OŽIARAGIS. Rytas kiek aktyvesnis, bet nuo vidurdienio norėsis atsiriboti nuo aplinkos, šurmulio ir pabūti vienumoje. Gali varginti sveikatos sutrikimas. Visgi jums nestigs įkvėpimo bei energijos dominančioms veikloms.

VANDENIS. Šiandien gali kilti kliūčių. Jeigu ką nors organizuojate, turbūt ir seksis, ir nesiseks. Regis, kai ką teks daryti per protekcijas arba spaudimo būdu. Galimos rinkliavos, pokalbiai su kreditoriais, antstoliais.

ŽUVYS. Nelabai maloni diena, nors rytas atrodys gana pakilus. Daug kam, ko derėtų imtis, pristigs ūpo, geros nuotaikos, o tai perims ir aplinkiniai. Vakare galite tapti tikrais bambekliais.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video