2024/05/02

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 20 D.

Pixabay nuotrauka

Rugpjūčio 20-oji – Estijos nepriklausomybės atkūrimo diena.

AVINAS. Šiandien nuotaika bus gana pakili, jeigu turite su kuo dalintis džiaugsmais ir rūpesčiais. Turintiems savo porą bus smagiau nei vienišiems, tačiau su sąlyga, kad santykiai nėra pašliję. Galbūt sutiksite asmenį, kuris padarys jums neįprastą įtaką.

JAUTIS. Šiandien noriai rūpinsitės namais, augintiniais ir savo bei šeimos narių higiena, garderobu, gyvenimo kokybe. Kažkas dėl šio rūpinimosi, dėmesio išties taps gražesnis ar sveikesnis.

DVYNIAI. Diena žada įdomių akimirkų. Galite lyg magnetas pritraukti dominantį žmogų arba ruoštis trokštamiems susitikimams, renginiams, konkursams ar kitiems jaudinamiems įvykiams.

VĖŽYS. Nebloga diena rūpintis namais, šeima, sukinėtis apie puodus arba rengti iškylą savoje sodyboje. Galite įsigyti vertingą pirkinį savo būstui, ūkiui, tačiau derėtų pasitarti su artimaisiais.

LIŪTAS. Šiandien didesnė tikimybė, kad pas jus atvyks svečių, o ne jūs ką nors lankysite. Regis, teks pasistengti, jei norite kitus nustebinti vaišėmis ar savo įvaizdžiu.

MERGELĖ. Šiandien būsite linkę rūpintis materialine gerove, individualaus verslo reikalais ar pan. Netgi vaikščiojimas po prekybos centrus nuteiks gana smagiai. Galite įsigyti trokštamą prekę.

SVARSTYKLĖS. Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų nuotaikos ir savitvardos. Visgi tikėtina, kad emocijos labiau banguos į gerą pusę nei į blogą. Nuotaiką taisys komplimentai, flirtas.

SKORPIONAS. Norėsis asmeninės erdvės, vienumos. Išties venkite bendravimo su tais, kurių įkyrumas vargina, atima per daug laiko bei energijos. Stenkitės subtiliai atsiriboti. Intuicija arba meninis įkvėpimas pašnibždės šį tą žavaus.

ŠAULYS. Geriau už kitus šiandien jus supras bendraminčiai. Pokalbiai su jais pralinksmins, nuramins, leis aiškiau suvokti savo tikslus. Gali atsinaujinti senas draugystės ryšys.

OŽIARAGIS. Ši diena gali priminti kai kurias gyvenimo pamokas bei laimėjimus. Regis, uoliai ruošitės darbo savaitei arba tam, ką esate suplanavę artimiausioms dienoms. Toks jūsų užimtumas nebūtinai patiks artimiesiems.

VANDENIS. Tai gali būti kultūriškai ir kitaip turininga diena. Geriau jausitės, jeigu praleisite ją ne namuose. Apsilankymas renginiuose, tolimesnė išvyka leis pasisemti naujos informacijos, įspūdžių.

ŽUVYS. Regis, trokšite dėmesio, meilės malonumų. Galbūt sulauksite viliojamo pasiūlymo dėl laisvalaikio praleidimo, pasimatymo. Pasistenkite praleisti šią dieną su tais, kurie verti jūsų pasitikėjimo ir gilių jausmų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video