2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 14 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Galite pajusti artimųjų spaudimą daugiau padėti buityje, užsiimti su vaikais ir pan. Tuo metu darbas, verslas reikalaus daug energijos, jeigu dabar neatostogaujate. Tai, ką būtina, užbaikite, bet naujovių dar nepradėkite. Vakare leiskite sau papramogauti.

JAUTIS. Regis, iš pat ryto teks skirti dėmesio komunikacijai, pervežimams, reklamai, ypač jei turite kažką užbaigti, parvežti, publikuoti. Vakarą paskirkite šeimai, buičiai ar buvimui gamtoje.

DVYNIAI. Šiandien galite tikėtis problemų, jeigu nepakankamai dėmesio skirsite finansiniams bei materialiniams klausimams. Atidžiau skaičiuokite, planuokite. Šį vakarą raskite laiko pabendrauti su giminaičiais, draugais ar kaimynais. 

VĖŽYS. Jautriai reaguosite net į menkiausią nepasisekimą, nepalankumą. Rūpesčių gali kelti santykiai su partneriais ir oponentais. Visgi jūsų norai ir planai gali būti įgyvendinti pasitelkus gerus tarpininkus, bendraminčius.

LIŪTAS. Šiandien pasistenkite būti kuo blaivesni ir praktiškesni. Išsiblaškymas ir patiklumas arba ne vietoje ir ne laiku pavartoti svaigalai, alergizuojantis maistas gali sukelti problemų. Tinkamai elkitės su gyvūnais.

MERGELĖ. Diena gali būti kiek keista. Galbūt atrodys, kad kažkas jaukia jūsų planus ar slapta kažką rezga jums už nugaros. Vakare rinkitės ramesnius užsiėmimus, venkite šurmulingų susibūrimų.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nepatartina vesti derybų, sudarinėti naujų sutarčių, daryti skubotų sprendimų. Pirma užbaikite tai, kas seniau pradėta, o naujiems planams kaupkite jėgas bei galimybes. Pažįstamas asmuo šį vakarą gali itin siekti jūsų dėmesio.

SKORPIONAS. Šiandien gali padaugėti kontaktų su įtakingais veikėjais, užsieniečiais, specialistais. Turbūt labai pravers užsienio kalbų įgūdžiai. Su gebėjimu gerai kalbėti ir argumentuoti galite išlaviruoti bet kokioje situacijoje bei ją pakreipti savo naudai.

ŠAULYS. Permaininga diena. Iš ryto pasistenkite susitvarkyti finansinius reikalus, nes popiet jus įtrauks kitokie interesai. Galbūt paskubomis ruošitės kur nors išvykti.

OŽIARAGIS. Gana įtempta diena. Nemėginkite pažeidinėti įstatymų, disciplinos ir su visais, kuriems nepritariate, ginčytis, priešgyniauti. Pasistenkite objektyviai suvokti, ką jums reiškia kiti žmonės ir ką jūs reiškiate jiems. Jei norite pagarbos, ir patys ją rodykite.

VANDENIS. Pasistenkite nedramatizuoti, jeigu kažkas nesiklosto tiksliai pagal planą. Be skubos planuokite pozityvius pokyčius. Pamėginkite susitaikyti su svarbiu jums žmogumi.

ŽUVYS. Savo kūrybingumą stenkitės realizuoti iš pat ryto. Pasirūpinkite ir turiningu vaikų užimtumu. Popiet turbūt teks skubėti pabaigti kai kuriuos darbus ar ūkinius reikalus.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video