2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 13 D.

Unsplash nuotrauka

Rugpjūčio 13-oji – Tarptautinė kairiarankių diena.

AVINAS. Šiandien užplūs geros emocijos. Pajusite, kad su šeimos nariais neverta pyktis dėl buitinių smulkmenų, skonių skirtumo. Jeigu skleisite šilumą vaikams, artimiesiems, jie atsilygins tuo pačiu. Tikėtinos smagios pramogos, meilės pagundos.

JAUTIS. Ši diena turėtų būti smagi. Regis, niekuo nenusivilsite ir kitų nenuvilsite. Gali labai pagerėti santykiai su šeimos nariais. Sodyboje, prie jūros ar kitur gamtoje pasisemsite teigiamos energijos.

DVYNIAI. Regis, džiaugsitės gražiais pirkiniais, gardumynais. Gali kilti idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti buitį, o gal net asmeninį gyvenimą. Ateis suvokimas, ko stinga iki trokštamos harmonijos, malonesnių santykių.

VĖŽYS. Regis, mėgausitės komfortu, dailiais pirkiniais, šiltu bendravimu. Galite naudingomis sąlygomis kažką parduoti, išnuomoti arba įsigyti, išsinuomoti. Neblogai save realizuosite kūrybinėje veikloje.

LIŪTAS. Atrodysite įdomūs, paslaptingi, gal net romantiški. O galbūt jūs intuityviai prisiliesite prie kažkokios paslapties ir pasijusite susižavėję, dvasiškai praturtėję ar pan.

MERGELĖ. Šiandien seksis daryti įspūdį bendraminčių grupei, žiūrovams ar kt. Siurprizų ir patys galite tikėtis iš artimųjų, draugų, pažįstamų. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, vaistais.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jūsų nebaugins viešumas. Anaiptol, kaip tik norėsite daugiau populiarumo, sieksite būti dėmesio centre. Regis, jus ypač džiugins pažintys, bendraminčių dėmesys, flirtas, meilė.

SKORPIONAS. Gali būti, kad mėgausitės turininga išvyka ar kelione, renginiu. Arba patys tai organizuosite ir jums puikiai seksis. Savo plačiu akiračiu, sąmoju šiandien bet ką nuginkluosite.

ŠAULYS. Ši diena turėtų būti šauni. Aplinkiniai atrodys įdomesni ir mandagesni nei paprastai. Net į save jūs sugebėsite pažvelgti naujai ir rasti žavių dvasinių perliukų. Jeigu keliaujate, išleisite nemažai pinigų, bet tikrai nesigailėsite.

OŽIARAGIS. Savo dosnumu, jausmingumu jus gali nustebinti asmuo, kuriam esate neabejingas. Tikriausiai apsidžiaugsite, jeigu turėsite galimybę kur nors toliau išvykti ar įsigyti trokštamą daiktą. 

VANDENIS. Jums gali pavykti šį tą pakeisti ar patobulinti, jeigu jaučiatės nusivylę savo išvaizda ar gyvenimo būdu. Sulauksite komplimentų ir jie bus nuoširdūs. Jūsų dėmesio gali siekti ypatingas asmuo. Padvelks žavia romantika.

ŽUVYS. Bendrausite su įdomiais, kūrybingais žmonėmis, noriai žaisite su vaikais, juos lavinsite. Iš mielų žmonių galite sulaukti siurprizų. Galimas šaunus renginys, smagi pramoga.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video