2024/04/28

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 10 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Rugpjūčio 10-oji – Šv. Laurynas, Paskutinioji perkūno diena;

Tarptautinė apatinių drabužių diena.

AVINAS. Tikriausiai sėkmingai, nors ir nelengvai, derėsitės, tarpininkausite, kad ir kaip jus erzintų nepritarimo argumentai. Sulauksite naujienų iš artimos aplinkos žmonių. Kai kuo galite pasinaudoti savo labui.

JAUTIS. Ši diena privers pagalvoti apie materialinius reikalus. Galite ieškoti norimų prekių, pajamų šaltinių, galimų verslo dalininkų, rėmėjų. Gana lengva apsigauti dėl prekių kokybės, kainos ir kt.

DVYNIAI. Nebloga diena pagaliau įvykdyti tą pažadą, įsipareigojimą, kurio terminas eina į pabaigą. Nenuliūdinkite artimųjų, jeigu jiems sukėlėte pagrįstų lūkesčių. Nuotaikų kaita nėra pateisinama priežastis netesėti pažadų.

VĖŽYS. Būsite gana tingiai nusiteikę, sumažės jūsų aktyvumas, išskyrus polinkį fantazuoti, kurti nerealius planus ir vartytis prieš saulutę. Galbūt teks lankyti ligonį, pirkti vaistus, teikti ar pasiimti labdarą.

LIŪTAS. Šiandien tapsite komunikabilesni, linkę megzti naujas pažintis, organizuoti susitikimus su bendraminčiais, senais bičiuliais. Venkite neprotingų avantiūrų ir per didelio išlaidavimo.

MERGELĖ. Platesnis akiratis garantuos didesnes galimybes ir daugiau objektyvumo, aukštesnę kultūrą. Siekite tobulėjimo. Neleiskite sau nepagarbiai elgtis kitų atžvilgiu.

SVARSTYKLĖS. Kai kuriuos savo sumanymus šiandien iš dalies realizuosite, tačiau pavyks ne viskas. Galimas aktualus pokalbis su užsieniečiu, reikalai, susiję su kelionėmis ar užsakytu transportu. Gali tekti šį tą keisti, koreguoti.

SKORPIONAS. Neprotinga būtų atidėlioti svarbius reikalus, išsisukinėti nuo pareigų. Galimi pinigų investavimai, nemažos išlaidos arba kaip tik nauda per sutuoktinį, verslo partnerį. Gali atakuoti kreditoriai, jeigu turite skolų.

ŠAULYS. Gyvenimo ar verslo partneris jums gali iškelti tam tikrų reikalavimų. Pasistenkite jį suprasti, įsigilinkite, elkitės lanksčiai. Parodykite iniciatyvą, jeigu norite susitikti su jus dominančiu asmeniu.

OŽIARAGIS. Rimčiau dirbkite pavestus darbus, laikykitės disciplinos reikalavimų. Raskite laiko sveikatai ir grožiui naudingoms procedūroms, malonioms ir sveikoms vasaros pramogoms.

VANDENIS. Galvosite apie smagesnius dalykus nei buitis ar rutininis darbas. Galbūt turėsite reikalų, susijusių su pramogų, vakarėlių, šou renginių, organizavimu. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

ŽUVYS. Norite ar nenorite, tikriausiai teks imtis buitinių darbų, derinti savo poreikius bei interesus ir planus su namiškių. Nepasiduokite neigiamoms emocijoms. Išties turite šį tą neįdomaus atlikti, kad ateinantis savaitgalis būtų kuo smagesnis.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video