2024/05/01

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 6 D.

Unsplash nuotrauka

Rugpjūčio 6-oji – Kristaus atsimainymas; Tarptautinė garstyčių diena.

AVINAS. Šiandieninis jūsų nusiteikimas gali būti neįprastai geranoriškas ir filosofiškas. Turbūt intuityvusis išminties balsas pakuždės, kad reikia vertinti kiekvieną dieną ir akimirką, mylėti bei skleisti meilę.

JAUTIS. Daugiausiai laimės jums šiandien teiks kurortinė ramybė, svajonės ir menas. Jeigu galite, neprisiplanuokite nieko tokio, kas pareikalautų daug fizinių jėgų, energijos. Patausokite save, pasilepinkite komfortu.

DVYNIAI. Nors vis dar netikite, kad reikalai keisis į gerąją pusę, šiandien galimos tokios užuominos. Nevenkite bendrauti, smalsauti, dalyvauti viešuose susibūrimuose. Galite išgirsti intriguojamų naujienų.

VĖŽYS. Ši diena jums suteiks progą tam tikru būdu išbandyti save, savo įgūdžius bei moralinius įsitikinimus, gebėjimą bendrauti ir dalintis. Kažkas tai turėtų labai įvertinti.

LIŪTAS. Turininga tolima kelionė arba kelionė į savo vidinį pasaulį gali būti tas neįprastas įvykis, kuris praplės akiratį, praturtins ir plačiau išskleis meilės sparnus. Kita vertus, ne visi jus supras.

MERGELĖ. Megzkite naujas pažintis, gaivinkite nutrūkusius ryšius, kreipkitės į draugus, giminaičius, jeigu jie gali būti kuo nors naudingi. Jums gali pavykti sutvarkyti aktualų reikalą, pasiskolinti pinigų ar reikalingą daiktą.

SVARSTYKLĖS. Nuoširdus bendravimas, atlaidumas šiandien gali labai prisidėti prie jūsų sėkmės. Atskleidus abejones, lūkesčius arba atsiprašius už padarytas skriaudas, jums turėtų palengvėti, o santykiai – pagerėti.

SKORPIONAS. Būsite nusiteikę kalbėti apie sveikatos problemas, ūkinius reikalus. Jeigu norite įsigyti augintinį, šiandien turėtumėte intuityviai išsirinkti jums likimo skirtą gyvūną. Kita vertus, gali būti nelengva tuo pasirinkimu įtikinti artimuosius.

ŠAULYS. Šauni diena meilei, pramogoms, sportui bei užsiėmimams su vaikais, jų lavinimui. Su mylimu žmogumi galite aptarti ateities planus, bendro laisvalaikio galimybes. Tiesa, lengva suklysti renkantis geriausią variantą.

OŽIARAGIS. Šiandien jums lengvai seksis prisiderinti prie šeimos, partnerio norų bei esamų aplinkybių. Galite ką nors nupirkti buičiai palengvinti, šeimos nariams pamaloninti. Sunkiausia bus įtikti vaikams.

VANDENIS. Aktyviai bendraukite, atsakykite į gautus laiškus, žinutes, paieškokite reikalingos informacijos. Tai jums puikiai seksis. Kiek sunkiau su partneriškais dalykais, kur reikalingas susitarimas su kitais, bendri suderinti veiksmai.

ŽUVYS. Šiandien palanku tvarkyti pinigų, turto reikalus, tartis ir derėtis dėl norimo pirkinio, nuomos sąlygų, rankpinigių, garantijų ir pan. Be to, mielai triūsite sodyboje arba leisite laiką gamtoje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video