2024/04/30

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 5 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Jeigu pulsite ieškoti nuotykių ar greitos naudos, galite apsvilti sparnelius. Verčiau racionaliai planuokite savo veiksmus ir nepasikliaukite akla sėkme. Daugiau laiko skirkite poilsiui, atsipalaidavimui, tik nepiktnaudžiaukite svaigalais.

JAUTIS. Šiandien bus nelengva bendrauti. Situacija atrodys neprognozuojama, paini. Bet kuriuo atveju, jums norėsis pabūti vienumoje su savo mintimis, pailsėti nuo šurmulio.

DVYNIAI. Galimas ne itin malonus pokalbis, nesusipratimas. Asmuo, kurį manėte esant draugu, gali pasielgti nepaaiškinamai keistai. Pasisaugokite sukčių. Atsargiai prie vandens.

VĖŽYS. Koją gali kišti jūsų emocionalumas, jautrumas. Galbūt susijauks kai kurie planai arba kils trikdžių kelionėje. Jeigu bus laiko ir ūpo, pravartu užsiimti numatytais darbais, derinant juos su turiningu laisvalaikiu.

LIŪTAS. Ši diena skirta ne namisėdoms. Veikiausiai jums norėsis ištrūkti iš namų į nepažįstamą aplinką, pasisemti įspūdžių. Stenkitės išlaikyti pusiausvyrą tarp taupumo ir išlaidumo, dosnumo.

MERGELĖ. Trokšite stiprių įspūdžių bei pojūčių. Tačiau daug kas, kuo šiandieną norėsis patikėti, kils iš jūsų suaudrintos fantazijos. Nepraraskite apdairumo jokiose situacijose. Sumokėkite mokesčius, grąžinkite skolas, jei tik galite tai padaryti.

SVARSTYKLĖS. Problemų gali kilti asmeniniuose santykiuose, šeimoje. Jūsų antroji pusė gali reikalauti labiau prisidėti prie bendro biudžeto arba mažiau išlaidauti nebūtiniems dalykams, nevartoti svaigalų. Ieškokite sutarimo ir bendrų interesų.

SKORPIONAS. Jeigu nersitės iš kailio stengdamiesi daug nuveikti, tai kažko svarbesnio laiku galite nė nepastebėti. Galbūt artimas žmogus arba jūsų augintinis nekaip jaučiasi ir jam reikia dėmesio, pagalbos. Turėtumėte pasirūpinti ir savo sveikata bei įvaizdžiu.

ŠAULYS. Užsisvajoję apie trokštamą objektą, užliūliuoti gerų prisiminimų ar vilčių, galite padaryti šiokių tokių klaidų. Vaikai arba augintiniai gali prikrėsti šunybių, už kurias atsakysite jūs.

OŽIARAGIS. Atkreipkite dėmesį į šeimos narių bei savo emocinę būklę. Gali užplūsti ne vien malonūs prisiminimai. Nesiknaisiokite senose nuoskaudose. Būkite optimistai, net jei jums nėra lengva. Nepraraskite budrumo kelyje.

VANDENIS. Bendravimo ir nedidelių pramogų diena. Regis, jus domins ir apsipirkimai, ir ekskursijos, ir įvairi informacija, ir kaimynų gyvenimai. Pernelyg nesikiškite į kitų asmeninius reikalus.

ŽUVYS. Tikriausiai abejonių sukels šeimos nario numatytas išlaidų, pirkinių ar papildomų uždarbių planas. Arba kaip tik jūs kitiems atrodysite neracionalūs. Būkite atsargūs vandenyje, kelyje ir kitur, kad netektų gailėtis dėl nežinojimo ar neapdairumo.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video