2024/04/30

 

HOROSKOPAS RUGPJŪČIO 3 D.

Unsplash nuotrauka

Rugpjūčio 3-ioji – Arbūzo diena.

AVINAS. Galite sužinoti, kad kažkas rezgama jums už nugaros. Regis, nerimausite dėl nesipildančių lūkesčių arba dėl sveikatos. Reikėtų vengti varginamo bendravimo, tuščių kalbų, santykių aiškinimosi.

JAUTIS. Diena žada aktyvius kontaktus, tačiau ne visi jus džiugins. Galite pasijusti nesuprasti arba tyčia vedžiojami už nosies. Kita vertus, akiratyje gali pasirodyti svarbus jums asmuo, kurio nesitikėjote išvysti.

DVYNIAI. Nekokia bus nuotaika, jeigu nesiseka darbai arba nepavyksta išsiaiškinti santykių. Iš tikrųjų neverta tikėtis šilumos iš aplinkinių, jei patys liejate priekaištus, nepasitenkinimą.

VĖŽYS. Beveik visas dėmesys bus sutelktas į užsienį, nuo rutinos nutolusius dalykus arba į situaciją kelionėje. Tikriausiai stengsitės vykdyti išsikeltus tikslus, sukaupti svarbios informacijos.

LIŪTAS. Suskaičiavę, įvertinę poreikius, išlaidas, galite aiškiai suvokti būtinybę gyventi taupiau, ne taip vartotojiškai, galbūt apdrausti nuosavybę ar kt. Kažkas tai gali palaikyti šykštumu, perdėtu atsargumu.

MERGELĖ. Šis metas suintensyvins partnerystės santykių dilemos sprendimą. Galbūt teks matyti jums neabejingo žmogaus pastangas padaryti gerą įspūdį. Pasistenkite tai įvertinti.

SVARSTYKLĖS. Šiandien užgrius nelengvi rūpesčiai. Neraminti gali ir sveikata. Iš pažįstamo žmogaus ar kolegos galite gauti aktualią žinią. Venkite piktnaudžiauti nesveiku maistu.

SKORPIONAS. Nesistenkite perauklėti šeimos narių arba darykite tai švelniai, taktiškai. Ypač dėmesingi ir subtilūs būkite su vaikais. Susitikite su patinkančiu žmogumi, lankykite parodas, kurkite.

ŠAULYS. Gali užplaukti niūrokos nuotaikos. Daugiau optimizmo jums tikrai nepakenktų. Labiau rūpinkitės sveikata, mityba, dalį rūpesčių perduokite šeimos nariams. Patausokite save, atsipalaiduokite.

OŽIARAGIS. Neblogai seksis bendrauti, bet nevaldant liežuvio kai kurie pokalbiai gali virsti ginčais ir pakrypti ne taip, kaip norėtųsi. Rizikingi manevrai kelyje taip pat gali baigtis liūdnai.

VANDENIS. Galite susižavėti kažkuo, kas atrodo tarsi lengvas pasipelnymas. Verčiau neapgalvotai pinigų neleiskite ir abejotinų įsipareigojimų neprisiimkite. Mąstykite realistiškai.

ŽUVYS. Būsite emocionalūs, įsitempę, tačiau atsakomybės našta gali priversti priimti svarbų sprendimą. Jeigu stengsitės tai permesti kitiems teisindamiesi nekokia savijauta, galite pakenkti savo įvaizdžiui.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video