2024/04/24

 

KO OPOZICIJA PASIGEDO MERO ATASKAITOJE

Tarybos nariai grįžo į įprastą posėdžių vietą – Kupiškio kultūros centro vitražų salę. Jurgos Banionienės nuotrauka.

Balandžio 28 dieną sušauktas Kupiškio rajono savivaldybės tarybos posėdis jau buvo nenuotolinis. Kaip įprasta, nors ir po ilgos pertraukos, jis vyko Kupiškio kultūros centro vitražų salėje. Tarybos nariai išnagrinėjo 33 pagrindinius darbotvarkės klausimus, vieną papildomą, vieną aptarė.

Jurga BANIONIENĖ

Per rajono Tarybos posėdį pritarta Kupiškio socialinių paslaugų centro, Savivaldybės priešgaisrinės tarnybos, Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro, Kupiškio ligoninės, UAB „Kupiškio autobusų parkas“, UAB „Kupiškio komunalininkas“, UAB „Kupiškio vandenys“ 2021 metų veiklos ataskaitoms.

Jas Tarybos nariams pateikė ir rajono meras Dainius Bardauskas bei administracijos direktorius Kęstutis Jakštas. Savivaldybės vadovams rajono Tarybos nariai turėjo daugiau klausimų nei kitiems.
K. Jakšto pateiktą ataskaitą sudaro daugiau nei 100 puslapių, tačiau administracijos vadovo kalba buvo trumpa. Jis pabrėžė, kad nieko nėra pastoviau negu pokyčiai, tad 2021-ieji ir buvo pokyčių metai. Pasak K. Jakšto, Savivaldybės administracija, Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centras, Kupiškio ligoninė, seniūnijos susidūrė su išbandymais dėl pandemijos suvaldymo, atsirado mobiliosios brigados, testavimas, vakcinacija. Direktorius pasidžiaugė, kad kupiškėnai skiepijosi aktyviai (per 75 proc. pasiskiepijusių asmenų), vykta skiepyti į seniūnijas.

Užsiminta ir apie projektus, kurių dauguma tęstiniai. Tai baseino statyba, bibliotekos renovacija, Palėvenės vienuolyno ansamblio tvarkymas. Jis dėkojo visiems administracijos darbuotojams už bendradarbiavimą, darnų darbą, vylėsi, kad tai sėkmingai pavyks tęsti ir šiemet.

Plačiau skaitykite balandžio 30 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (4 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • GaL žurnalistai pakalbintų merą, apie sovietinio kario skulptūrą laisvamanių kapinėse? kapinės lankytina vieta ir tikrai ne vieta tokia skulptūrai jose.

Rekomenduojami video