2024/03/28

 

SENIŪNAIČIAI PAŽYMĖJIMŲ NEPASIGENDA

2021 metams baigiantis, per paskutinį Kupiškio rajono savivaldybės tarybos posėdį, opozicija iškėlė klausimą dėl seniūnaičių, kad iki šiol jie neturi pažymėjimų. Tada pareikalauta administracijos direktoriaus, kad per 10 dienų pažymėjimai būtų išduoti ir apie tai raštu informuoti Tarybos nariai.  Ar tai padaryta? Ar pažymėjimai seniūnaičiams reikalingi?

Jurga BANIONIENĖ

Opozicinės Valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos rajono Taryboje lyderis Vidmantas Paliulis per Tarybos posėdį perskaitė pareiškimą, kuriame buvo išdėstyta, kad pagal Vietos savivaldos įstatymo 33 straipsnį, išrinktam seniūnaičiui ne vėliau kaip per 10 darbo dienų po rinkimų įteikiamas Savivaldybės administracijos direktoriaus nustatytos formos seniūnaičio pažymėjimas.

Praėjusią savaitę V. Paliulis teigė, kad iki šiol jokio atsakymo, ar pažymėjimai seniūnaičiams įteikti, dar negavęs. „Jokių pranešimų, kodėl taip nutiko dėl pažymėjimų, ar padaryta klaida, gal techniniai dalykai tai lėmė, nėra. Nei telefonu, nei raštu atsakymas nepateiktas, nors buvo suformuluotas prašymas per 10 dienų pranešti apie tai Tarybos nariams“, – kalbėjo V. Paliulis.
Pasak jo, artimiausiame Tarybos posėdyje šis klausimas vėl bus keliamas.

Plačiau skaitykite vasario 1 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video