2024/03/28

 

KONFRONTACIJA TARP DVIEJŲ POLITIKŲ AŠTRĖJA

Atrodo, kad rajono Etikos komisijai darbo tikrai netrūksta.

Gegužės 27 dieną per Kupiškio rajono savivaldybės tarybos posėdį perskaityti net du šios komisijos parengti pranešimai dėl Tarybos nario Vidmanto Paliulio veiksmų. Jais susidomėjo rajono meras Dainius Bardauskas.

Jurga BANIONIENĖ

Kreipėsi į Vyriausiąją tarnybinės etikos komisiją

Rajono Etikos komisijos pirmininkė Daiva Bubulienė informavo, kad Kupiškio rajono savivaldybės tarybos narys Dainius Bardauskas 2021 metų vasario 18 dieną raštu kreipėsi į Vyriausiąją tarnybinės etikos komisiją dėl galimai padaryto V. Paliulio pažeidimo, kuris į savo „Facebook“ paskyrą įkėlė nuorodą, kurioje galimai paskleidė nepagrįstą informaciją, susijusią su 1991 m. sausio 13 d. įvykiais, ir prašė išsiaiškinti, ar tokia veika politikas nepažeidė Lietuvos Respublikos valstybės politikų elgesio kodekso 4 straipsnio 1, 5 ir 6 punktų nuostatų.

Šis raštas iš Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos 2021 vasario 26 d. buvo persiųstas Kupiškio rajono savivaldybės Etikos komisijai svarstyti V. Paliulio elgesį.

Plačiau skaitykite birželio 1 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

 

Nuotraukoje iš redakcijos archyvo – Vidmantas Paliulis

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Panašu, kad pirmadienį po teismo, nebebus su kuo konfrontuoti. Bus gedulas visai subinlaižių armijai. Ir Kmintys gal bus nebecenzūruojamos. Dabar bijo kažką prieš dainiuką parašyti. Pinigėlius užrauks 😀

  • ir vėl mažą žalią žmogeliuką skriaudžia 🙁 , Etikos komisijai tikrai darbo netrūks , gal duokit jam kokį žaislą , tegu kapstosi savo smėlio dėžėj.

  • Meras D.Bardauskas yra išrinktas žmonių, o Paliulis NE. Gal žmogus iki šiol negali susitaikyti su rinkimų rezultatais? Kažkaip ne vyriška.

    • Taip. Teisingai. Tik merą Bardauską rinko žmonės. Visų kitų arba niekas nerinko arba rinko miško žvėrys, elfai, ateiviai ir pasakų herojai. Dabar jau aiškiau iškart. Ačiū.

  • Aš tai praneščiau apie netinkamą informaciją fb administracijai ir pasibaigtų visos mandrystės. Bet taip būtų, jei pranešimas pagrįstas. O jei parsiuntė namo raštą, tai atsakymas aiškus: pešiokitės namie. Geriau meras aiškiai atsakinėtų į užduodamus klausimus. Atsimušinėjimai, demonstratyvūs tylėjimai jam garbės nedaro. Tai kaip politikui labai neetiška. Ir nevyriška.

  • Paliuli, pasidomėk geriau sava frakcija. Kur slidūs klausimai, ne pirmas kartas balsavime Pranckūno nėra. Suokalbis su Bardausku? Už kokį gerą?

Rekomenduojami video