2024/03/29

 

EGLĖ ĮSIŽIEBS BE ŠOKIŲ IR DAINŲ?

Kalėdų eglę centrinėje Kupiškio miesto aikštėje ketinama įžiebti gruodžio 11 dieną. Esant dabartinei situacijai – visuotiniam karantinui – ir atsižvelgiant į tolimesnes specialistų prognozes, mažai tikėtina, kad bus surengta bent minimali šventinė eglės įžiebimo programa. Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Kalėdų eglę centrinėje Kupiškio miesto aikštėje ketinama įžiebti gruodžio 11 dieną. Esant dabartinei situacijai – visuotiniam karantinui – ir atsižvelgiant į tolimesnes specialistų prognozes, mažai tikėtina, kad bus surengta bent minimali šventinė eglės įžiebimo programa.
Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Artėjant Kalėdoms, kaip ir įprastai, Savivaldybė kvietė gyventojus dovanoti eglę centrinei miesto aikštei. Eglė jau išrinkta, tik kada ji bus įžiebta?

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Planuoti dar sudėtinga

Pasak Kupiškio rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Kęstučio Jakšto, šiemet kupiškėnai į prašymą dovanoti eglę atsiliepė labai aktyviai. Praeitą savaitę iš septynių pretendenčių išrinkta viena skarotoji. Koks asmuo (ar asmenys) dovanojo miestui eglę, penktadienį kalbintas K. Jakštas tikino negalintis atskleisti, nes nėra gavęs tam sutikimo, tik patvirtino, kad už žaliaskarę bus simboliškai atsidėkota dovanėle su Savivaldybės atributika.

Eglės įžiebimas, anot K. Jakšto, planuojamas gruodžio 11 dieną.

Plačiau skaitykite lapkričio 17 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Taip,čia kitaip……, visi Lietuvos miestai skuba pasipuošti Kalėdine atributika kuo anksčiau, Kupiškis,deja neskuba, nespėja su laiku……!

Rekomenduojami video