2024/04/19

 

ŠIUKŠLYNAS UŽ KAPINIŲ TVOROS – SENA BENAMIŲ SLAPTAVIETĖ

Nors prie gatvės kapinių teritorija visada švari, anapus, link marių, būna kitokia realybė. Pasišlykštėtinas vaizdas už laisvamanių kapinių tvoros – pamėgta benamių vieta. Autorės nuotrauka

Nors prie gatvės kapinių teritorija visada švari, anapus, link marių, būna kitokia realybė. Pasišlykštėtinas vaizdas už laisvamanių kapinių tvoros – pamėgta benamių vieta.
Autorės nuotrauka

Nors Kupiškis yra tvarkingas, jaukus miestas, čia dar yra opių, šiukšlėmis užkrėstų miesto žaizdų.
Viena jų – už laisvamanių kapinių galinės tvoros augantis pušynėlis.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Redakciją pasiekė žinia – Pergalės gatvės laisvamanių kapinių lankytojai pasipiktinę, kad nebėra jokios tvarkos ir pagarbos mirusiems žmonėms. Nors paradinė kapinių pusė visada tvarkinga, už galinės kapinių tvoros veši netvarka, ten renkasi išgėrinėjanti publika, atrodo, benamiai. Tai išduoda skudurai ir kitos įvairios šiukšlės, kurios driekiasi per visą pušynėlį.

Skaitykite vasario 25 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Nesinori vadinti durniumi tą, pasirašiusį Mintys, bet priverstas. Tų žmonių niekada neištrauksi iš jokio užribio, neapgyvendinsi jokiame krizių centre, jokia pagarba jiems nereikalinga, tai prasivogę, prasigėrę alchašai

  • Tai tamsta susimąstykite ir eikite traukti jei vilties turite, o ne komentarus rašinėkite, geros dienos, tamsta.

  • Nebėra pagarbos mirusiems..? O pagarba gyviesiems – benamiams ? Ar neturėtų jie būti apgyvendinti krizių centre, savarankiško gyvenimo namuose ? Ne skudurais reikėtų šlykštėtis, o susimąstyti kaip šituos žmones ištraukti iš užribio.

Rekomenduojami video