2024/04/20

 

ADOMYNĖJE SUSPINDO „KRAŠTO AUKSAS“

Visi apdovanojimo „Krašto auksas“ nominantai su šio konkurso organizatoriais. Autorės nuotrauka

Praėjusį sekmadienį į Adomynę, 2019 metų Mažąją kultūros sostinę, rinkosi konkurso „Krašto auksas“ nugalėtojai iš Panevėžio apskrities.

Iškilminga apdovanojimų teikimo ceremonija vyko Adomynės Švč. Mergelės Marijos vardo bažnyčioje. Čia dalyvavo žemės ūkio viceministras Petras Narkevičius, Kaimo bendruomenių sąjungos pirmininkė Virginija Šetkienė, Seimo nariai, savivaldybių atstovai, gausus būrys adomyniečių ir aplinkinių vietovių žmonių.

Apdovanojimų ceremoniją vedė Deividas Norvilas. Po šios ceremonijos koncertavo Renata ir Deividas Norvilai bei Violeta ir Vilius Tarasovai.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Nominantai ir jų mintys

Konkursą „Krašto auksas“ inicijavo Žemės ūkio ministerija. Jame dalyvavo Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 metų programos projektų vykdytojai arba paramos gavėjai iš visų Lietuvos apskričių, jau įgyvendinę projektus.

„Didžiuojuosi jumis. Pagarba jums. Kaimas – jėga. Laimėjo ne tik tie, kurie buvo apdovanoti, bet ir visi dalyvavę šiame konkurse. Visi jūs kuriate pridėtinę vertę“, – sakė P. Narkevičius ir perdavė žemės ūkio ministro sveikinimus.

Tarp devynių Panevėžio apskrities šio konkurso nugalėtojų yra net penki mūsų rajono atstovai.

Skaitykite vasario 25 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video