2024/05/06

Į tarybą – nauji veidai

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Kupiškio rajono savivaldybės taryboje netrukus matysime naujus politikus. Į Seimą išrinkto Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos nario Jono Jaručio ir konkursą UAB „Kupiškio komunalininkas“ direktoriaus pareigoms eiti laimėjusio socialdemokrato Rimanto Adomausko vietas užims kiti nariai.

Pagal sąrašą

Pakalbintas Lietuvos socialdemokratų partijos Kupiškio skyriaus pirmininkas Augenijus Cesevičius teigė, kad jų partijos narys R. Adomauskas dar nėra atsisakęs Tarybos nario mandato – laukia galutinių rezultatų, kol bus patvirtintas įmonės vadovu, ir tuomet apsispręs.

Pasak A. Cesevičiaus, pagal sąrašą į Tarybą patenka ūkininkas, įmonės savininkas iš Skapiškio Algirdas Notkus. Jei jis sutiks, tuomet ir turėtų užimti bendrapartiečio R. Adomausko vietą rajono Savivaldybės taryboje. „Partijos skyriuje apie tai dar nekalbėjome, kai žinosime, kad R. Adomauskas tikrai atsisakė mandato, pirmiausiai turės apsispręsti A. Notkus, nes jis rinkėjų valia toliau yra įrašytas į sąrašą. Jis ėjo į rinkimus, sulaukė nemažo palaikymo, todėl manau, kad tapti Tarybos nariu sutiks“, – teigė A. Cesevičius.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video