2024/05/19

 

Po rudens darbų – naujo kūrybinio sezono pradžia

Apie būsimus renginius kultūros centre plačiau papasakojo jo vadovė Jolita Janušonienė.
Jurgitos Banionienės nuotrauka

Spalio 21 dieną Kupiškio kultūros centras visus kvies į naujojo – 33 kūrybinio sezono atidarymo koncertą. Jo metu žiūrovai galės pamatyti visų ateinančių metų renginių kaleidoskopą. Apie tai, kuo žada nustebinti ir pradžiuginti kultūrai neabejingus kupiškėnus, apie renginių pasiūlą pasikalbėjome su direktore Jolita Janušoniene.

Kultūros tarybai – 13 projektų

Direktorė teigė, kad praėjusiais metais kultūros centro kolektyvai visuomenei prisistatė kitokia forma – prieš įvairius renginius šokiu, daina, vaidyba. Šį kartą nuspręsta visus žiūrovus vėl pakviesti į koncertą, kurio metu bus apžvelgti reikšmingiausi 2017 metų kultūros centro renginiai, projektai. „Tai bus tarsi ateinančių metų vizija. Koncerto programa dar rengiama, tačiau žinoma, kad pasirodys beveik visi kultūros centro kolektyvai, o žiūrovai galės atėję susipažinti su tuo, ką kitąmet išvys, susiplanuoti, į kokius renginius eiti. Renginio režisierė – Neringa Danienė, dirba ir visa komanda – kolektyvų meno vadovai, režisierės“, – pasakojo kultūros centro vadovė.

J. Janušonienė kalbėjo, kad per naująjį sezoną bus stengiamasi išlaikyti, tęsti tuos renginius, kurie vyko pernai, parengti ir naujų metų projektai.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video