2024/05/18

Mieli Kupiškio krašto žmonės!

Mieli Kupiškio krašto žmonės!

Maži atlyginimai, didėjanti emigracija, didėjantys mokesčiai, korupcija sveikatos ir teisinėje sistemoje, didelės paslaugų kainos yra dabartinės Vyriausybės ir dabartinių Seimo narių darbas. Tad nenuostabu, kad daugelis gyventojų yra pavargę nuo pažadų, melo ir nesibaigiančio ,,šviesaus rytojaus“ laukimo.

Šie Seimo rinkimai bus didelis išbandymas ne tik kandidatuojantiems politikams, bet ir patiems Lietuvos gyventojams. Kad ir kaip mes būtume nusivylę dabartine ekonomine, socialine padėtimi Lietuvoje – mes privalome ateiti Seimo rinkimų dieną prie balsadėžės ir pareikšti savo valią. Nes mes patys renkame Seimo narius, kurie darys įtaką mūsų gyvenimui ateinančius ketverius metus, o ne kažkas kitas.

Politikė esu neseniai. Nuo 2011 m. esu Biržų rajono savivaldybės tarybos narė. Kadangi dirbau daug, sąžiningai ir nuoširdžiai, 2015 m. žmonės mane išrinko Biržų rajono savivaldybės tarybos nario antrai kadencijai. Spręsdama įvairias žmonių problemas susidūriau su įstatymų netobulumu, valdžios neveiksnumu, korupcija, neūkiškumu ir neskaidriais interesais. Turėdama ir politinės, ir gyvenimiškos patirties nusprendžiau kandidatuoti šiuose Seimo rinkimuose Biržų–Kupiškio apygardoje.

Manau, kad atėjo tas laikas, kai Seime Jums turi atstovauti tokie politikai, kaip aš – jauni, išsilavinę, nebijantys tiesaus žodžio ir sąžiningo darbo.

Nenoriu, kad man, Kupiškio ir Biržų krašto žmonėms Seime atstovautų pavargę, sovietinių pažiūrų ar savo profesinėje ar visuomeninėje veikloje jau išsisėmę ,,politikieriai“. Nenoriu, kad Seime sėdėtų vėl tie patys blizgančiais ir storais sprandais biurokratai, kurie yra priklausomi nuo kažkieno interesų ir seniai yra pamynę krikščioniškąsias vertybes.

Kandidatuoju dar ir dėl to, kad esu įsitikinusi, kad būtent dabar mūsų valstybei būtinos permainos ir kitoks mąstymas. Turiu daug noro ir energijos dirbti. Kartu su Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) partija Nr.3 parengėme programą, kur yra planas, kaip padaryti, kad Lietuvoje būtų moderni ir sąžininga valdžia, kokybiškas švietimas ir ugdymas, gydanti sveikatos sistema, didėjančios pajamos gyventojams ir Lietuvos išsaugojimo programa.

Tikiu, kad Jums užteks išminties ir savigarbos nebalsuoti už kandidatus, kurie atstovauja korupcijos, kyšininkavimo skandalų ir neskaidrių interesų krečiamoms partijoms. Tikiu, kad nebalsuosite ir už tuos, kurie dalija populistinius pažadus, giriasi kitų padarytais darbais ir Jus mulkina.
Tikiu, kad spalio 9 dieną vyksiančiuose Seimo rinkimuose ateisite balsuoti ir balsuosite už mane ir už mano sąžiningą politiką. Aš esu pasiryžusi dirbti Jums – nuoširdžiai, sąžiningai ir skaidriai.

Biržų rajono savivaldybės tarybos narė,
kandidatė į Seimą
Biržų–Kupiškio apygardoje
Skirmantė Griciūnienė


Politinė reklama bus apmokėta iš Skirmantės Griciūnienės politinės kampanijos sąskaitos. Užs. Nr.1663

——-
Autorius:

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video