2024/05/18

Trečiojo amžiaus universitetas išsirinko naują rektorių

Kupiškio trečiojo amžiaus universiteto naujos kadencijos rektorato nariai (iš kairės): Aldona Ramanauskienė, Alfreda Žiūkienė, Marytė Semaškienė, Juozas Vilčinskas, Nijolė Kalvelienė (revizijos komisijos pirmininkė), Nijolė Semėnienė ir Zita Jurgelionienė.
Autorės nuotrauka

Praėjusį trečiadienį, rugsėjo 28 dieną, Kupiškio kultūros centro vitražų salėje vyko Kupiškio trečiojo amžiaus universiteto narių ataskaitinis susirinkimas.

Savo veiklos ataskaitą pateikė šešerius metus, dvi kadencijas, šiam universitetui vadovavusi Alfreda Žiūkienė. Kiek ši organizacija buvo per metus gavusi lėšų ir kur jas panaudojo, informavo šios organizacijos revizijos komisijos pirmininkė Nijolė Kalvelienė.
Vyko naujojo rektoriaus rinkimai.

Dėkojo už triūsą

Šiuo metu Kupiškio trečiojo amžiaus universitetas (TAU) turi 153 narius. Į šį ataskaitinį susirinkimą atėjo gausus jų būrys.
TAU rektorės ir revizijos komisijos pirmininkės ataskaitos įvertintos teigiamai. Pasisakiusieji negailėjo gražių padėkos žodžių A. Žiūkienei už jos svarų indėlį buriant vyresnio amžiaus žmones į įdomią veiklą, skatinant juos siekti naujų žinių, įvairiapusiškai tobulėti, už draugišką ir šiltą atmosferą susibūrimų metu.

A. Žiūkienė padėkojo visiems TAU nariams už bendrystę, o rektorato nariams už organizacinę paramą, pateiktas idėjas. Be padėkų neliko ir visi TAU narius mokę mokytojai.

Savivaldybės Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėja Jurgita Trifeldienė A. Žiūkienei įteikė mero pasirašytą padėką už sėkmingą asociacijos ir rektorato darbo organizavimą.
„Smagu matyti didelį būrį norinčių susitikti, bendrauti, patirti ir sužinoti naujų dalykų žmonių. Kaskart pastebiu, kad daug TAU narių ateina į rajone organizuojamus kultūros renginius. Jūsų gretose yra nemažai pedagogų senjorų. Tad spalio 4 d. Mokytojo dienos proga kviečiu jus visus į Laimio Vilkončiaus koncertą, kuris vyks kultūros centre“, – kalbėjo skyriaus vedėja.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video