2024/05/16

Departamento vadovai ragino susispausti

Kūno kultūros ir sporto departamento direktorius Edis Urbanavičius (kairėje) apžiūrėjo būsimo Sveikatingumo ir sporto komplekso statybos vietą. Plačiau su projektu supažindino Urbanistikos ir ekologijos skyriaus vedėjas Mažvydas Šalkauskas.
Autorės nuotrauka

Ketvirtadienį Kupiškyje lankėsi Kūno kultūros ir sporto departamento direktorius Edis Urbanavičius, Investicijų ir turto valdymo skyriaus vedėjas Arūnas Aidukas ir Lietuvos edukologijos universiteto dėstytojas Algirdas Raslanas. Po susitikimo Savivaldybėje su rajono vadovais svečiai apžiūrėjo būsimo Sveikatingumo ir sporto komplekso statybos vietą K. Šimonio gatvėje, irklavimo bazės vietą Marių gatvėje, Alizavos pagrindinės mokyklos naująjį sporto aikštyną. Kupiškio r. kūno kultūros ir sporto centre surengtas susitikimas su kūno kultūros mokytojais ir seniūnijų sportinės veiklos organizavimo specialistais.

Aptarė infrastruktūros plėtros projektus

Kūno kultūros ir sporto departamento atstovų vizitą inicijavo rajono Savivaldybės administracija. Pasak mero Dainiaus Bardausko, jo tikslas – supažindinti svečius su bendra situacija, susijusia su sportu Kupiškio rajone, aptarti problemas ir lūkesčius. Antras svarbus aspektas – pakalbėti apie kai kurių būsimų objektų įtraukimą į kitų metų valstybės investicijų programą (VIP).

Pirmą kartą Kupiškyje viešintis Kūno kultūros ir sporto departamento direktorius E. Urbanavičius kalbėjo, kad jo vizitas mūsų mieste susijęs su infrastruktūros projektų plėtra. „Savivaldybė turi tiek vizijas, tiek ir realius planus dėl kai kurių infrastruktūros projektų plėtros, todėl buvau pakviestas atvykti ir susipažinti su realia situacija, nes dėl kai kurių objektų plėtros kyla klausimų mums patiems, kitus norėjo pristatyti, motyvuoti, kodėl jų reikia, pati Savivaldybės administracija. Mūsų tikslas buvo visa tai įvertinti ir bendradarbiaujant rasti sąlyčio taškus, kokie objektai kažkada čia turėtų atsirasti“, – kalbėjo Kūno kultūros ir sporto departamento vadovas.

Pasak E. Urbanavičiaus, stengiamasi vykti ir į kitas šalies savivaldybes ir susipažinti su sporto infrastruktūros situacija, pabendrauti ir išgirsti sporto bendruomenės poreikius. Tuomet tampa aiškiau, kokia infrastruktūra reikalinga.

Užsimojo per daug

Kūno kultūros ir sporto departamento direktorius teigė, kad su Sveikatingumo ir sporto komplekso projektu jau buvo susipažinęs anksčiau. Susitikimo metu išsamiau aptarti pirmojo jo etapo – baseino statybos dalykai.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video