2024/05/14

 

Dvynukų desantas Subačiaus gimnazijoje

Į Subačiaus gimnazijos pirmąją klasę atėjo dvi poros dvynių.
Autorės nuotrauka

Šiais mokslo metais Subačiaus gimnazijoje bus išskirtinė klasė. Į pirmąją klasę atėjo net dvi dvynukų poros. Subatėnai juokiasi, kad jų gimimo metais, ko gero, kažkokias ypatingas bangas paskleidė netoli veikianti kuro bazė. Didžiausias iššūkis dabar tikriausiai laukia šių mokinukų mokytojos.

Trečia pora emigravo

Subačiaus gimnazija šiais metais sulaukė gana nemažai pirmaklasių. Pirmuosius žingsnius šioje švietimo įstaigoje žengė 17 vaikučių. Iki paskutinės dienos buvo planuota, kad jų bus 19, bet viena subatėnų šeima nusprendė emigruoti į užsienį ir išsivežė savo vaikus. Ši šeima į pirmą klasę irgi rengė dvynukus.

Šie būtų buvę treti dvynukai Subačiaus gimnazijos pirmoje klasėje. Toks neįtikėtinas reiškinys – tikrai retas ne tik Kupiškio rajono mokyklose.
Taigi, į pirmos klasės pirmąją pamoką Subačiuje atėjo dvi dvynukų poros. Šiuos vaikus į mokyklą rugsėjo 1-ąją atvedė mama Edita Puidokaitė ir Jurga bei Vidmantas Paliuliai.

Kuro bazės bangos

„Mūsų dvyniai – mergaitė ir berniukas, tai jau tuo nepanašūs. Bet jie ir savo charakteriais nepanašūs“, – apie savo pirmaklasius Demetriją ir Domą pasakojo J. Paliulienė.
Sūnus, pasak mamos, judresnis, plepesnis, o dukra – principinga, užsispyrusi. Mergaitė esą labiau panašesnė į mamą, o berniukas – į tėvą.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video