2024/05/18

Ekonomikos ir turto valdymo skyriaus specialistę iškart pakeitė kita

Vyta Semėnienė.
Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Neseniai rašėme apie tai, kad tarnybą rajono Savivaldybėje paliko keletas specialistų. Šis procesas nesustoja. Ekonomikos ir turto valdymo skyriuje nebedirba vyresnioji specialistė Vyta Semėnienė, kuri buvo atsakinga už valstybinės žemės nuomos mokesčio administravimą. Jau nebestebina žinia, kad iš darbo moteris išėjo šalių susitarimu.

Per mažas darbo krūvis

Šią informaciją, kad tarnybą Savivaldybės Ekonomikos ir turto valdymo skyriuje paliko V. Semėnienė patvirtino administracijos direktorius Marius Mališauskas. „V. Semėnienė savivaldybėje nebedirba nuo vakar (rugpjūčio 1 d. – aut. past.). Iš darbo ji išėjo šalių susitarimu, – teigė M. Mališauskas. – V. Semėnienė buvo atsakinga už valstybinės žemės nuomos mokesčio administravimą. Manome, kad pagal savo darbo krūvį ši specialistė gali atlikti daugiau darbų. Pasiūlius didesnį darbo krūvį, jai jis nebuvo priimtinas“.

Paklaustas, kokias dar funkcijas turėtų vykdyti ši specialistė, pašnekovas teigė, kad šias pareigas einančiam Ekonomikos ir turto valdymo skyriaus specialistui būtų perduotas kitų registrų administravimas, registro išdavimas ir kt.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video