2024/04/19

 

Tarp nominantų ir „Slavita“

Po apdovanojimų (pirmas iš kairės) Kupiškio rajono meras Dainius Bardauskas. Šalia jo UAB „Slavita“ direktorius Rosvaldas Bočiulis.
Nuotrauka iš Panevėžio apskrities
VMI archyvo

Panevėžio apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) informavo, kad baigiantis metams šešios Panevėžio apskrities bendrovės (po vieną kiekviename rajone) apdovanotos specialiai įsteigtomis nominacijomis. Jos skirtos skaidriai, stabiliai dirbančioms, didžiausius atlyginimus savo darbuotojams mokančioms bendrovėms, kurias, vadovaudamasi tam tikrais kriterijais ir išanalizavusi apskrityje registruotų įmonių mokestinius duomenis, atrinko Panevėžio apskrities VMI sudaryta komisija.

Išsiskiria aukštu mokumo reitingu

Tarp apdovanotų įmonių yra ir Kupiškio rajone jau beveik dvidešimt metų veikianti, per 150 darbuotojų turinti baldų gamybos bendrovė „Slavita“. Šios bendrovės direktorius Rosvaldas Bočiulis po apdovanojimų sakė, jog nominacija jam buvusi netikėta, o „Slavita“ dirbanti taip, kaip ir turėtų dirbti visi – sąžiningai, skaidriai ir galvojant apie darbuotojus.

Vėliau pakalbintas UAB „Slavita“ direktoriaus pavaduotojas Vytautas Martinaitis priminė, kad jų bendrovė Kupiškio rajone įsikūrė 1996 metais. Iš pradžių gamino langus, duris, laiptus. Šiuo metu jų specializacija – baldų komponentų (rėmų, karkasų) gamyba. Įmonė bendradarbiauja su visais Lietuvos didžiaisiais baldų fabrikais, savo produkciją eksportuojančiais į įvairias pasaulio šalis. Jei baldas susideda iš kelių komponentų, tai bent vienas iš jų yra pagamintas „Slavitoje“.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video