2024/05/06

 

Perstumdoma savivaldybės administracija

Iš dešinės: Viešųjų pirkimų ir strateginio planavimo skyriaus vedėjas inžinierius hidrotechnikas Arūnas Valintėlis ir šio skyriaus specialistai Asta Visockienė, dirbusi Savivaldybės Ekonomikos ir turto valdymo skyriuje, ir Laimutis Tilius, buvęs Savivaldybės informacinių technologijų specialistas, kol kas kabinetų neturi, nes jie remontuojami.
Autorės nuotrauka

Apie naujo Viešųjų pirkimų ir strateginio planavimo skyriaus kūrimą
rajono Savivaldybėje kalbėta senokai. Pagaliau šių metų gruodžio 1 d.
šis skyrius pradėjo savo veiklą. Jam vadovauja Arūnas Valintėlis, prieš
tai dirbęs Urbanistikos ir ekologijos skyriuje, trumpai ėjęs
Savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas.

Yra ir daugiau Savivaldybės administracijos darbo pokyčių. Juos pakomentavo administracijos direktorius Marius Mališauskas.

Pasak M. Mališausko, apie Viešųjų pirkimų ir strateginio planavimo skyriaus kūrimą kalbėta dar vasarą. Buvo ir konkursas skelbtas šio skyriaus vedėjo pareigoms eiti, tačiau pretendentų neatsirado. Vėliau buvo gautas Urbanistikos ir ekologijos skyriaus specialisto A. Valintėlio prašymas eiti aukštesnes pareigas. Valstybės tarnybos įstatymas leidžia Savivaldybės darbuotojus be konkurso perkelti į kitas savivaldos pareigas. Pagal nustatytą tvarką tam darbuotojui buvo surengtas neeilinis jo kompetencijos vertinimas. A. Valintėlis atitiko visus to skyriaus vedėjo pareigoms eiti keliamus kriterijus.

„Be vedėjo, šiame skyriuje dirba vyr. specialistė Asta Visockienė, kuravusi europinius projektus, perkelta iš Ekonomikos ir turto valdymo skyriaus, ir Laimutis Tilius, buvęs informacinių technologijų specialistas, turintis patirties rengiant įvairius projektus. Į jų komandą turėtų įsijungti Urbanistikos ir ekologijos skyriaus vyresnioji specialistė Rita Meškienė. Šiuo metu ji serga, todėl oficialiai dar nėra perkelta į naująjį skyrių“, – dalijosi aktualijomis pašnekovas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video