2024/04/24

Jungtinis projektas

Esant šiandieninei geopolitinei situacijai, kilus priešpriešai tarp Rytų ir Vakarų, vykdomas informacinis karas prieš Lietuvą ir jos žmones. Įvairiais informaciniais šaltiniais bandoma suklaidinti Baltijos valstybių gyventojus vis primenant ir aukštinant sovietinę praeitį ir kiršinant kitataučius, gyvenančius mūsų šalyje. Todėl labai svarbu žadinti mūsų visuomenės ir regione gyvenančių žmonių savimonę, užtikrinti nuomonių įvairovę, tvirtinant demokratijos pamatines vertybes kaip priešpriešą vykdomai propagandai.

Susivienijusios bei sutelkusios savo pajėgas keturios Rytų Aukštaitijos redakcijos – Kupiškio, Rokiškio, Utenos ir Ukmergės – iškėlė bendrą tikslą – supažindinti su geopolitine situacija, skatinti kritiškai mąstyti provincijos skaitytoją.

Visą gruodžio mėnesį mūsų laikraščio ir internetinio puslapio skaitytojai įgyvendinant jungtinį projektą „Rytų Aukštaitijos leidiniai – už kritinio mąstymo ugdymą“ galės skaityti ne tik žurnalistų, bet ir politikos apžvalgininkų, gynybos ir karo ekspertų parengtus šiandienos aktualijų komentarus. Šį jungtinį projektą remia Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondas, mūsų laikraščiui skyręs 2 500 eurų.

Redakcija


——-
Autorius:

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video