2024/05/05

 

Įmonė užsidirbo direktoriaus automobiliui

2015 metais pagamintas „Subaru Forester“ įmonei „Kupiškio vandenys“ kainavo 27 tūkst. eurų.  
Ingridos Nagrockienės nuotrauka

Jau kelintas mėnuo gatvėmis važinėja naujas „Kupiškio vandenų“ automobilis „Subaru Forester“. Prie jo vairo sėdi pats įmonės direktorius Albertas Audickas. Toks pirkinys ne vienam kupiškėnui sukėlė pavydą.
Vairuotojo teigimu, automobilis buvo planuotas ir įmonė galėjo skirti lėšų jam pirkti. Įdomus sutapimas, kad naujos mašinos numeriuose paties A. Audicko gimimo dienos skaičiai.

Laimingas skaičius

Jau nuo vasaros bendrovės „Kupiškio vandenys“ direktorius A. Audickas važinėja nauju 2015 metais gamintu tarnybiniu automobiliu „Subaru Forester“.
Tai pastebėję kupiškėnai domėjosi, kaip įmonė įsigijo tokį pirkinį, kodėl direktorius juo važinėja kur panorėjęs. Esą net ir automobilio numeriai tokie pat kaip vairuotojo A. Audicko gimimo data, kuri žymi ne pirmą jo transporto priemonę.
„Mano gimimo metai – tikrai nesusiję su numeriu. O mėnuo ir diena dokumentuose, nepaneigsi, kad ne tokie, kaip numeriuose. Apskritai, mane visur lydi skaičius 04“, – pusiau juokais kalbas apie suasmenintus tarnybinio automobilio numerius komentavo A. Audickas.
Pašnekovas patikino, kad tikrai pats nesirinko automobilio numerių, ir tai – tik sutapimas. Beje, panašiu numeriu, anot jo, įmonės garaže yra ir dar viena transporto priemonė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video