2024/05/18

 

Jaunimo centre laukiami pokyčiai

Kupiškio jaunimo centrui jau beveik mėnesį vadovauja Edita Vaitiekūnienė.
Jurgitos Banionienės nuotrauka

Spalio 16 d. Kupiškio jaunimo centre surengta Naujokų diena. Renginio metu prisistatė po šios įstaigos stogu besiglaudžiančios organizacijos, supažindinta su būsima įvairia veikla. Jos numatoma nemažai. Apie tai ir darbo planus pasišnekėjome su beveik mėnesį Kupiškio jaunimo centrui vadovaujančia nauja direktore Edita Vaitiekūniene.

Ryžosi pamėginti

Pakalbinta jaunimo centro direktorė pasakojo, kad apsisprendimas dalyvauti konkurse šioms pareigoms eiti buvo gerai apgalvotas. Prieš tai ketverius metus Kupiškio technologijos ir verslo mokykloje neformaliojo švietimo organizatore dirbusi E. Vaitiekūnienė teigė, kad pagrindinis stimulas keisti darbą buvo noras tobulėti, panaudoti įgytą pedagoginę patirtį, atsakingesnės pareigos. „Dvejonių turėjau, palikti ankstesnį darbą buvo labai gaila, nes ten dirbti man patiko ir sekėsi, tačiau nutariau pabandyti realizuoti savo siekius naujoje srityje. Pradėjusi dirbti radau pozityviai nusiteikusį kolektyvą, kuris šiltai mane priėmė, suteikė daug informacijos“, – kalbėjo E. Vaitiekūnienė.
Kartu su ja jaunimo centre šiuo metu dirba kultūrinės veiklos vadybininkė Rimantė Bražytė. Planuojama, kad prie jų artimiausiu metu prisijungs ir kultūros programų vadovas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video