2024/05/18

 

Autobusų stotį išgelbėtų pelninga santuoka

Autobusų parko vadovui Virgilijui Brakniui atrodo, kad geriausia būtų autobusų stotį perstatyti.
Autorės nuotrauka

Jau seniai kalbama, kad reikia gelbėti autobusų stotį, kuri daro gėdą prieš atvykstančius miesto svečius. Kupiškio autobusų parko vadovas Virgilijus Braknys sako, kad geriausia ją perstatyti iš naujo – lopyti seną pastatą – tik pinigų mėtymas. Apšiurusi stotis – galvosūkis ir naujajai rajono valdžiai. Tačiau jai reikia garantijų, kad ši vieta ateityje bus tikrai reikalinga gyventojams. Vienas Kupiškio autobusų parko gelbėjimo būdų galėtų būti santuoka su privačiu verslu.

Gėda pačiam

Kol Kupiškio rajono valdžia kuria planus apie baseiną, puošia privačios siuvyklos pastatą, miestiečius pasitinkantis Autobusų parko pastatas tiesiog merdėja.

„Man ir pačiam gėda įeiti į tokį pastatą, ką kalbėti apie žmones. Viduje tamsu, šalta, drėgna, lubos aukštos – visiškai nejauku laukti autobuso. Išorė apsilupusi. Kiek kainuotų tokio pastato renovacija, sunku pasakyti. Tai labai dideli pinigai mūsų įmonei. O be to, ar verta?“ – apie baisią Kupiškio autobusų stoties situaciją kalbėjo bendrovės direktorius V. Braknys.

Pasak pašnekovo, minėtas pastatas tikriausiai buvo statytas žiemą ir jis nuolat kaupia drėgmę. Todėl bet koks tinkas ant jo sienų ilgai nesilaiko, viduje kaupiasi pelėsis.
Ne ką geriau atrodo ir autobusų sustojimo aikštelė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video