2024/05/19

 

Džiaugtis investuotojais – nebedrąsu

Kupiškio rajonas naujus investuotojus vilioja žemės sklypais.

Renatos Malinauskienės nuotrauka

Kupiškio rajonas vis dar sulaukia naujų investuotojų dėmesio. Užsimenama, kad čia vietos dabar ieško energetikos pramonės atstovai. Rajono meras apie tai kalba nedrąsiai – mat ir baldininkai, ir žuvininkai, gražiai kalbėję, savo pažadų vykdyti neskuba.

Ilgos procedūros

Visgiūnų žuvų auginimo gamykla, baldų fabrikas jau kelinti metai kursto Kupiškio rajono bedarbių viltis. Dar daugiau žibalo į ugnį įpila valdžios užuominos apie naujus investuotojus.

Neseniai buvo kalbėta apie apleistų fermų poreikį mįslingiems verslininkams. Esą į Kupiškio rajoną ateina didelė įmonė dirbti žemės ūkio srityje.

Kokie tai investuotojai, Kupiškio rajono meras Dainius Bardauskas atskleisti dar nenori.
„Kol kas dar yra formuojami sklypai. Tiesiai galiu pasakyti, kad Lietuvoje idiotiška tvarka su tokiais reikalais – tris mėnesius reikia laukti, kol paruošiamas sklypas. Investuotojas mūsų rajonu vis dar domisi. Bet baisu ką nors kalbėti, žadėti – ir jiems gali nusibosti laukti“, – sakė rajono meras.

Pašnekovas taip pat prakalbo apie naujus investuotojus – verslininkų dėmesio mūsų kraštui, anot jo, yra. Šiuo metu čia apsižiūrinėja energetikos pramonės atstovai.
Daugiau atskleisti meras nepanoro – reikės ir vėl laukti.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video