2024/05/19

 

Ar seniūnas paliks partiją?

Šimonių seniūnijos seniūnas Žydrūnas Vanagas svarsto, ar išstoti iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Kupiškio skyriaus.
Ingridos Nagrockienės nuotrauka

Rajone politinis gyvenimas pastaruoju metu virte verda, o aktyviai vykstančios postų dalybos tik įrodo, kad politiniai žaidimai vis labiau įgauna pagreitį. Trokštamose darbo vietose atsiranda „reikalingi“ ir lojalūs partijai asmenys. O jeigu nesi jos narys, gali likti už borto. Pasklido žinia, kad šiuo metu pokyčiai laukia ir opozicijoje atsidūrusių buvusių valdančiųjų – Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Kupiškio skyriaus. Kalbama, kad partiją palieka keli jos nariai. Vienas jų – Šimonių seniūnijos seniūnas Žydrūnas Vanagas.

Dar neapsisprendė

Paklaustas, ar rimtai svarsto savo pasitraukimą iš partijos, Šimonių seniūnijos seniūnas nebuvo kalbus. „Šią minutę tikslaus atsakymo nėra. Negaliu nieko sakyti, nes dabar – apsisprendimo būsena. Yra daug niuansų, todėl konkrečiai nieko kalbėti nenoriu. Tai – gana rimtas sprendimas ir kol kas jo viešinti nenorėčiau. Svarstau ir galvoju, kai norėsiu apie tai kalbėti, įvardysiu savo apsisprendimo priežastis“, – kalbėjo Ž. Vanagas.

Pasak seniūno, kiekvienas specialistas, dirbdamas savo darbą stengiasi jį atlikti gerai, neatsižvelgiant į tai, kurios partijos narys yra. „Socialiai neteisinga, jei į žmogų žiūrima pagal partinę liniją“, – pabrėžė Šimonių seniūnijos šeimininkas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video