2024/05/18

 

Salamiestėnai vis dar laukia asfaltuoto kelio

Neasfaltuotoje aštuonis kilometrus besitęsiančioje kelio Salamiestis–Alizava atkarpoje yra ne vienas pavojingas posūkis. Gyventojai nepraranda vilties, kad kelią išasfaltuoti pavyks.
Autorės nuotrauka

Rugpjūčio 11 dieną suėjo metai, kai Alizavos seniūnijai vadovauja seniūnė Raminta Ribokaitė. Pasak jos, tiek laiko užteko pažinti seniūniją ir jos gyventojus. Su žmonėmis bendrauti ir įsiklausyti į jų rūpesčius seniūnei reikia bene kasdien. Antai Salamiesčio, Alizavos, Bakšėnų ir kitų mažesnių kaimelių gyventojams seniai kelia nerimą vienas dalykas – kada bus išasfaltuota kelio Salamiestis–Alizava atkarpa nuo pagrindinio kelio (Kupiškis–Salamiestis–Vabalninkas–Biržai) iki Alizavos.

Rašė prašymus

Pasak R. Ribokaitės, seniūno darbas visiškai kitoks nei surašyta nuostatose. Jis nenuspėjamas ir „gyvas“. Gali savaitės reikalus susiplanuoti, tačiau niekada nežinai, kaip šiuos planus pakoreguos kasdienybė. Seniūnei bendraujant su žmonėmis, domintis kaimo bendruomenių problemomis ir džiaugsmais, dalyvaujant bendruomenių susirinkimuose kaskart tenka išgirsti klausimą, kada bus sutvarkytas kelias, kuriuo iš Salamiesčio per Bakšėnus galima nuvažiuoti tiesiai į seniūnijos centrą – Alizavą.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video