2024/05/14

 

Iš Europos čempionato – su sidabro medaliu

Modetas Puišė (dešinėje) Europos čempionate.
Nuotrauka iš asmeninio
Modesto Puišės archyvo

Keturiasdešimt dvejų kupiškėnas Modestas Puišė dar kartą įrodė esantis vienas stipriausių Europos ir pasaulio fitneso atstovų. Prieš porą metų tapęs pasaulio čempionu, neseniai Modestas pasipuošė Europos čempionato sidabro medaliu bei pateko į geriausių sportininkų šešetuką viename prestižiškiausių planetos konkursų „Mr Univers“ (pasaulio čempionatas).

Konkursas, kuriantis žvaigždes

Keturi mėnesiai griežtos dietos ir ne vieneri metai alinančių treniruočių sporto salėje. Tiek kainavo dar vienas kupiškėno M. Puišės pasirodymas pasaulio ir Europos čempionatuose. Fitneso kategorijos varžybose kupiškėnas užėmė šeštą vietą tarp geriausių planetos sportininkų ir antrąją – tarp Europos.

Tradicinis „Mr Univers“ konkursas šiemet įvyko birželio 27 d. Prancūzijoje. Į čempionatą susirinko per 260 dalyvių iš 30 pasaulio valstybių. Lietuvai atstovavo fitneso ir kultūrizmo atstovų rinktinė. Su ja kartu į La Ciotat miestą varžytis fitneso kategorijos rungtyje vyko mūsų kraštietis M. Puišė (treneris Saulius Misevičius).

„Tai vienos prestižiškiausių varžybų. Čia savo karjerą pradėjo ne vienas žinomas pasaulio kultūristas, pavyzdžiui, Arnoldas Švarcenegeris. Taigi, tai ir daugiau komercinis renginys naujiems veidams rasti“, – pasakojo pašnekovas.
Kartu su kupiškėnu varžėsi dar 18 aukšto lygio sportininkų. Modestas pakliuvo į finalą ir pelnė šeštą vietą.

„Konkurencija buvo labai didelė. Vertinant sportininkus tokiose varžybose neišvengiama ir subjektyvumo. Šįkart galima buvo pajusti, kad teisėjai palaiko prancūzus. Tačiau aš patenkintas, kad patekau į finalą“, – sakė M. Puišė

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video