2024/05/18

 

Pagerbti geriausi rajono sportininkai

Geriausių 2014 metų Kupiškio rajono sportininkų penketukas (iš kairės): Modestas Puišė, Valdas Šabrinskas, Aidas Navickas, Andrius Žilinskas, Karolis Matonis.
Autorės nuotrauka

Kokie sportininkai pateko į geriausių 2014 metų rajono sportininkų penketukus, koks treneris praėjusiais metais buvo šauniausias, koks sporto klubas pelnė lyderio laurus, tai sporto mėgėjai ir jų rėmėjai sužinojo užpraeitą trečiadienį, vasario 25-ąją. Tądien Kupiškio kultūros centro vitražų salėje vyko geriausių sportininkų apdovanojimo ceremonija.

Pasak Kupiškio r. kūno kultūros ir sporto centro direktorės Laimutės Šližauskienės, kupiškėnai mažokai žino apie savo rajono sportininkų pasiekimus garsinant savąjį kraštą. Tad geriausių sportininkų rinkimo tradicijos atgaivinimas turėtų šią žinių spragą užtaisyti. Taip pat toks renginys galbūt paskatins daugiau žmonių susidomėti sportu, skirti jam kuo daugiau savo laisvalaikio. Juolab kad Kupiškyje tikrai yra kur pasireikšti aktyviems žmonėms.

Rajono meras Jonas Jarutis prisiminė, kad sovietiniais metais Kupiškyje gyvavo tradicija kasmet rinkti geriausius įvairių sporto šakų atstovus ir geriausią rajono sportininką.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video