2024/03/28

 

Pagerbė vedybinio gyvenimo sukaktis pažyminčias šeimas

Pagerbti vyriausi Noriūnų bendruomenės nariai, šventę garbingus jubiliejus.
Autorės nuotrauka

Praėjusį šeštadienį Noriūnų bendruomenės namuose netrūko šventinio šurmulio. Į tradicinę, jau 8 kartą surengtą šventę „Kur kaimynas – ten ir aš“ susirinko pilna salė Noriūnų bendruomenės narių. Renginio, skirto artėjančiai įsimylėjėlių – šv. Valentino dienai, metu pagerbtos ilgai ir darniai gyvenančios, dorai vaikus išauklėjusios poros, asmenines sukaktis minėję bendruomenės nariai.

Įsijungė nauji nariai

Kasmetinio renginio „Kur kaimynas – ten ir aš“ metu Noriūnų bendruomenė apdovanodavo gražiausių gyvenvietės sodybų savininkus. Pasak Noriūnų bendruomenės pirmininkės Daivos Bubulienės, šį kartą nuspręsta pagerbti sidabrinių, auksinių, deimantinių vestuvių metines mininčias noriūniečių šeimas. O tokių šioje bendruomenėje išties nemažai. „Artėja šv. Valentino – meilės diena. Norime pasidžiaugti, kad mūsų bendruomenėje yra gražių šeimų. Jos visiems mums yra pavyzdys, kaip reikia gerbti savo žmogų“, – pradėdama šventę kalbėjo D. Bubulienė.

2007 metais įsikūrusi bendruomenė vienija 97 narius. Į jų būrį įsijungė dar 9 nauji žmonės. Visi jie renginio metu buvo apdovanoti bendruomenės išleista knyga.
Gėlės ir nuoširdūs sveikinimo žodžiai išsakyti noriūniškiams, kurie praėjusiais metais minėjo jubiliejus. Pirmiausia dėkota gražiam būriui jaunesnės kartos atstovų. Pasveikinti ir vyriausi bendruomenės nariai, šventę 75, 80 ar 85-erių metų asmenines sukaktis. Tai – Ana Jankevičienė, Irena Goštautienė, Aloyzas Zaborskis, Juozas Černius, Faina Parfionova.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video