2024/04/20

 

Varžėsi skaitovai

Rajoniniame mokinių meninio skaitymo konkurse dalyvavo 30 skaitovų.
Autorės nuotrauka

Ketvirtadienį Kupiškio meno mokykloje vyko tradicinis rajono mokinių meninio skaitymo konkursas. Šiemet čia dalyvavo gana nemažai – 30 skaitovų iš miesto ir rajono ugdymo įstaigų. Vertinimo komisija išrinko du stipriausius, kurie atstovaus rajonui vasario 21 d. Kupiškyje vyksiančiame regioniniame meninio skaitymo konkurse.

Pasigedo kompozicijų

Konkurso dalyviai buvo suskirstyti į dvi amžiaus grupes – 5–8 klasių ir vyresniųjų – 9–12 klasių. Pasirodė pirmosios grupės gausesnis būrys – 20 skaitovų iš Kupiškio Povilo Matulionio progimnazijos, Noriūnų Jono Černiaus, Šepetos Almos Adamkienės, Skapiškio, Antašavos, Alizavos, Salamiesčio pagrindinių mokyklų ir Subačiaus gimnazijos. Tarp vyresniųjų raiškaus žodžio meną demonstravo Lauryno Stuokos-Gucevičiaus ir Subačiaus gimnazijų, Antašavos ir Skapiškio pagrindinių mokyklų mokiniai.
„Reikia labai apgailestauti, kad šiais metais mokytojai su savo mokiniais neparengė nė vienos meninės kompozicijos, kurios labai papuošdavo šį renginį“, – kalbėjo vertinimo komisijos pirmininkė Rimutė Balzarevičienė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“


——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video