2024/04/24

 

Kultūros centras laukia reorganizacijos

Kultūros centras, ko gero, sulauks naujai perstatytos darbuotojų komandos.
Autorės nuotrauka

Kupiškio kultūros centro gali laukti dideli pokyčiai. Jau artimiausiame rajono Tarybos posėdyje mūsų politikai, ko gero, užves kultūros variklį naujam darbui. Mat centro direktorė parengė naujus šios įstaigos nuostatus, pagal kuriuos turės du pavaduotojus, pats centras bus išdalytas į skyrius. Padaliniais taps rajono kultūros namai ir laisvalaikio centrai. O dviem jų ateityje gresia ir likvidavimas.

Parengti nauji nuostatai

Paskutinė Kupiškio rajono kultūros centro reorganizacija prieš kelerius metus ne vienam kultūros darbuotojui kainavo darbo vietą – buvo sumažintas buvusių šios įstaigos etatų skaičius.

Artimiausio Tarybos posėdžio metu naujoji centro direktorė Jolita Janušonienė žada vėl pateikti svarstyti, kad būtų įvesta nemažai kardinalių pokyčių. Jau parengtas naujas šios įstaigos nuostatų projektas. Jį dar turės patvirtinti rajono Tarybos nariai.
Pagal naują tvarką Kupiškio kultūros centro vadovas turės pavaduotoją kultūrai bei ūkiui ir bendriems klausimams.

Iki šiol direktorius tokios pagalbos neturėjo ir jo pečius slėgė didžiulis krūvis. Pasak J. Janušonienės, jai teko dirbti už kelis darbuotojus ir betrūko tik to, kad direktorius bilietus kasoje pardavinėtų.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“


——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video