2024/05/08

 

Tarp botago brolių – ir mūsų policija

Jei žiema dar nenuspręs sprukti, Panevėžio apskrities pareigūnai susitiks poledinės žūklės varžybose.
Autorės nuotrauka

Kupiškio rajone – itin mėgstamos žūklės šventės, varžybos. Tokiuose susibūrimuose dažnai sutiksi ir žvejų komandą iš policijos. Nieko nestebina šių vyrų laisvalaikis gamtoje po sudėtingos tarnybos. Dar nepasibaigus žiemai Kupiškio rajono komisariatas žada pradžiuginti savo kolegas švente, skirta būtent žvejybą mėgstantiems pareigūnams.

Varžybos policijos žvejams

Kupiškio rajono policijos komisariatas savo kolektyvo bendruomenę stengiasi burti organizuodamas įvairias šventes, renginius. Praėjusiais metais buvo surengtos Prevencijos, Policijos dienos, sąskrydis.
Šią žiemą Kupiškio pareigūnai su savo kolegomis iš visos Panevėžio apskrities ketina susitikti ant Kupiškio marių ledo. Jei oro sąlygos bus palankios, bus organizuojamos poledinės žūklės varžybos.

„Kol kas dar neaišku, kada šventė vyks – viską lems oras. Norime pasikviesti pareigūnus ir iš Panevėžio, iš Rokiškio, iš Biržų. Rinksime didžiausios pagautos žuvies, didžiausio laimikio nugalėtojus. Nedrausime dalyvauti ir svečiams, kurie nedirba policijoje“, – trumpai apie būsimas varžybas pasakojo Kupiškio rajono policijos komisariato viršininkas Gintautas Misiūnas.

Pasak pašnekovo, rajono komisariate yra ne vienas aistringas žūklės mėgėjas. Pareigūnų komandos aktyviai dalyvauja rajono ir respublikinėse žvejų varžybose.
Tarp aktyviausių meškerės brolių – pareigūnai Vidas Bartusevičius, Tadas Urbanovičius, Artūras Begonis, Donaldas Byla, Virginijus Jakšys, Darius Totoris ir kiti.

„Natūralu, kad pareigūnai po darbo nori ir pailsėti – jie juk ne robotai. Kai kurie jų mėgsta žvejybą. Todėl ir bursimės į tokį neformalų susitikimą“, – teigė viršininkas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video